Se incarca...

 

Cifra destinului

https://www.paranormal.ro/wp-content/uploads/2019/04/numerologie1.png

Cifra destinului este numarul dvs. individual, si este cel mai important numar. Se gaseste in data nasterii. In numerologie ea este la fel de importanta ca si Semnul Soarelui in astrologia occidentala. Desi trebuie luate in considerare toate numerele, cifra destinului reprezinta cheia intregului dvs. tablou numerologic. Este considerata a fi numarul dvs. norocos.

Depinde insa de numerele dvs. auxiliare, daca va veti putea folosi sau nu cu usurinta de puterea sa. Respectarea directiei indicata de cifra destiinului va face existenta mai usoara, nerespectarea ei o va face mai dificila. Numarul care va guverneaza, va arata, deci, directia in viata, principalele sanse pe care vi le veti atrage, talentele si caracteristicile dvs.

De obicei, aceasta directie este identificata cu usurinta. Uneori se poate sa va impotriviti s-o urmati si sa refuzati sa profitati de oportunitatile ce vi se ofera. Aceasta se intimpla mai ales atunci cand numarul zilei dvs. de nastere este diferit de cifra destinului. In acest caz, veti avea probleme pana ce va veti aduce din nou viata pe drumul cel bun. De asemenea, s-ar putea ca prietenii sa considere caracteristicile conferite de ziua nasterii ca potrivindu-vi-se cel mai bine, dar aceasta impresie este falsa.

Sensul cuvantului sanscrit “DHARMA” ar putea descrie functia cifrei destinului: drumul de urmat in viata, care se potriveste cel mai bine naturii dvs. Fiecare cifra a destinului prezinta caracteristicile cu cea mai mare posibilitate de a fi specifice celor nascuti sub cifra respectiva. Avem, cu totii, aptitudinea de a conduce, in diferite momente ale vietii noastre, dar numai cei guvernati de cifra 1 vor face zilnic dovada acestei capacitati. Aceste talente si trasaturi dominante care apar in mod regulat sunt cele care disting o cifra a destinului de alta.

Ca sa aflati care este cifra destinului dvs., adunati toate numerele din data nasterii, unul cate unul apoi continuati adunarea pana obtineti o singura cifra.

EX: Ziua mea este 8 februarie 1939 (2-8-1939)*. Aduna luna (2) cu ziua (8) plus totalul cifrelor din an (22). Totalul este 32. apoi aduna aceste numere**. 3+2=5, Cifra Destinului este 5.
* fiti atenti sa adunati toate cifrele anului, nu numai ultimele doua cifre. Ex: 1969 si nu 69.
** nu uitati acest pas cand totalul este 10: 1+0=1
10.06.1993

CIFRA DESTINULUI 1 – CONDUCATORUL

Directia de urmat: sa invete sa se bazeze doar pe sine

Oportunitati: Sa conduca sau sa demareze proiecte

Cuvinte cheie: Conducator, initiator, mobilizator, creator, popular, egoist, individualist, dominant, tiran.

Cei guvernati de cifra 1 se caracterizeaza prin energie, hotarare si impetuozitate. Prefera mai degraba sa actioneze decat sa gandeasca. Au nevoie sa-si imbunatateasca viata si cu buna concentrare de care sunt capabili, isi urmaresc cu incapatanare scopul propus. Prefera sa faca ceva in loc sa astepte. Le displace sa stea pe margine. Rabdarea este uneori, o problema. Sunt adesea ambitiosi cu aptitudini de conducatori. Pot lua decizii pe loc, dar nu le place sa le vada schimbate de altcineva. Au convingeri ferme si un fel de a fi foarte directi. Nu prea sunt amatori de munca in echipa. Lucreaza cel mai bine singuri, cu toate ca, de obicei se bucura de popularitate printre colegii lor. In afaceri, sunt siguri pe ei si isi pot rezolva problemele singuri. Originali, curajosi si indrazneti le displace cand li se opune cineva si vor evita acest lucru, daca sta in puterea lor.

Trasaturi negative: Nu sunt niciodata multumiti de ceea ce realizeaza si isi pot pierde rabdarea cu usurinta. Sunt derutati de oamenii care, prin natura lor, demareaza mai incet rezolvarea unor probleme. Nu se simt in largul lor cand e vorba de o analiza psihologica si accepta cu greu criticile. Detesta discutiile in contradictoriu si, uneori, ca sa le evite amana luarea unei pozitii clare. Aceasta le cauzeaza puternice sentimente de frustrare. In dragoste, incapatanarea lor de a conduce s-ar putea sa-i mai paraseasca.

Dintre cei care au cifra destinului 1 si care au facut dovada trasaturilor pozitive in materie de conducere si de curaj ii amintim pe Mihail Gorbaciov si Lech Walesa.

CIFRA DESTINULUI 2 – COOPERANTUL

Directia de urmat: sa invete sa coopereze

Oportunitati: sa lucreze bine in grup sau de pe pozitii de parteneriat

Cuvinte-cheie: cooperant, prietenos, diplomat, inspirat, muzical, nehotarat, timid, retras, se autocompatimeste.

Cei guvenati de cifra 2 tin cont de sentimentele celorlalti, uneori chiar mat mult decat de ale lor; ii lasa pe altii sa fie rasplatiti pentru munca lor. Desi nu sunt conducatori innascuti, precum cei dominati de cifra 1, nativii cifrei 2 pot conduce si ei, dar le place sa aiba alaturi un partener putemic. Sunt un adevarat magnet pentru celebritate si atentie publica de-a lungul vietii. Oamenii sunt fascinati de inspiratia pe care о transmit. Sunt adevarati maestri ai planificarilor si asteapta cu multa rabdare momentul potrivit pentru a actiona. Nu le place sa fie zoriti; ar trebui sa refuze atunci cand sunt obligati sa lucreze intr-un ritm care nu Ii se potriveste. Intrucat au un simt al ritmului foarte precis, le place muzica si pot avea chiar talent muzical. Sunt foarte buni la munci meticuloase. Intotdeauna politicosi si manierati, detesta un comportament nepoliticos ori grosolan. Diplomatia este un dar innascut, pentru ca nativii cifrei 2 au capacitatea de a alege ambele puncte de vedere asupra unei probleme. Prefera sa aiba un partener cu care sa-si imparta viata si le face placere sa lucreze in echipa. Fac provizii de orice fel si sunt colectionari innascuti; de aceea, de obicei adora sa hoinareasca prin piete. Oameni de treaba, ei simt prea putin nevoia de a se da mari.

Trasaturi negative: Le este greu sa ia decizii, deoarece, intelegand ambele puncte de vedere, nu vor sa supere pe nimeni. Daca sunt nevoiti sa-si inabuse sentimentele, in cele din urma vor reactiona in mod exagerat. Sensibili din fire, pot fi raniti foarte usor si viseaza cam mult cu ochii deschisi. Uneori prefera sa-si traiasca fanteziile in imaginatie, in loc sa treaca la actiune. Timiditatea poate fi о problema, si nu se simt in largul lor cand situatiile devin prea competitive.
Pretedintii Ronald Reagan si Bill Clinton au cifra destinului 2, amandoi avand alaturi prieteni putemici. Cantaretele Diana Ross si Shirley Bassey demonstreaza muzicalitatea innascuta a celor dominati de aceasta cifra.

CIFRA DESTINULUI 3 – ANIMATORUL

Directia de urmat: sa invete cum sa aduca fericirea

Oportunitati: sa-si foloseasca imaginatia si creativitatea

Cuvinte-cheie: extravertit, sociabil, creativ, norocos, iubitor de distracţii, superficial, fără astâmpăr, se plictiseşte uşor, gelos

Entuziaşti, cei guvernaţi de cifra 3 aduc veselia în jurul lor. Pur şi simplu ei luminează încăperea în care se afla. Pitoreşti şi plini de imaginaţie, cu aptitudini creative, au o isteţime naturală şi învaţă repede şi cu uşurinţă. în viaţa lor există o nevoie imperioasă de dragoste. Mulţi dansatori au cifra destinului 3; aceşti nativi sunt atraşi de veselie, de distracţii şi de latura senină a vieţii. Par a fi foarte norocoşi şi, într-adevăr, fac bani cu uşurinţâ. întotdeauna apare câte ceva şi pentru cei guvernaţi de cifra 3. Elocvenţi şi flexibili, ei sunt gazde bune, bucurându-se atunci când sunt înconjuraţi de oameni. Au nevoie să-si exprime într-un fel sau altul creativitatea lor evidentă. Nativii cifrei 3 au o minte ascuţitâ şi le plac petrecerile,

Trăsături negative: Se plictisesc rapid şi devin nervoşi. Deşi atrag banii, cheltuiesc făra măsurâ. Le este greu să se descurce când sunt singuri şi le este teamă de singurătate. Răbdarea nu se numără printre catităţile lor; au nevoie să se mai tempereze. Nativii acestei cifre a destinului riscă să se consume repede pentru că se agită prea mult.

Darul cifrei 3 de a provoca râsul este demonstrat de comicul Bill Cosby, un divertisment creativ de un alt tip – de către regizorul Alfred Hitchcock, iar conceptul „viaţa ca o petrecere” le poate fi atribuit actriţei de cinema Jayne Mansfîelt şi scriitorului F. Scott Fitzgerald.

CIFRA DESTINULUI 4 – CONSTRUCTORUL

Direcţia de urmat: să-şi construiască o viaţă pe temelii solide

Oportunităţi: să-şi foloseascâ autodisciplina în mod constructiv

Cuvinte-cheie; practic, realist, tradiţionalist, muncitor, loial, cinstit, îngust la minte, dogmatic, monoton.

Nativii cifrei 4 sunt indivizi practici, carora nu le este teamă de efort. Vor îndura orice lipsuri, pentru a putea obţine în final ceea ce vor de la viaţâ. Seriosi, maturi, cu o manieră organizată de a actiona, acestor indivizi !e place să lucreze după un plan. Se forţează singuri şi pot lucra ore în şir. Viaţa pentru ei devine mai uşoară pe măsură ce avansează în vârstă. Cuvântul ,”ferm”, cu sensul de solid şi neclintit, descrie cel mai bine viaţa lor. Fac eforturi constructive şi le face plăcere să clădească temelii solide. Sunt îndemânatici, oamieni de nadejde devotaţi şi sinceri. De asemenea, le place să vadă rezultatele concrete ale muncii lor. Siguranţa este importantă pentru ei – ca atare, sunt slabe şanse să cheltuiască tot ce au. Fiind tradiţionalişti în gândire, le displace să se abată de la planurile lor şi iau deciziile cu încetineală. Deoarece sunt veşnic ocupaţi, lenea nu îi prea caracterizează. Au nevoie de baze solide în viaţă şi vor risca doar atunci când se vor simţi în deplină siguranţă, nu mai devreme.

Trăsături negative: Muncesc prea mult şi nu ştiu niciodată când trebuie să se odihnească. Prima parte a vieţii poate fi dificilă. întrucât le e teamă de nou, o abordare inedită a problemelor îi poate speria şi, uneori, modul lor de a gândi devine rigid şi dogmatic.

Putem regăsi nativi ai cifrei 4 printre ultimii prim-miniştri britanici: Margaret Thatcher, Harold Wilson şi John Major, toţi aparţinând acestei categorii. Actorii Clint Eastwood şi Arnold Schwarzenegger demonstrează forţa obişnuită a personalităţii cifrei 4.

ClFRA DESTINULUI 5 – COMUNICATORUL

Direcţia de urmat: să înveţe să caute libertatea

Oportunităţi: să comunice şi să provoace schimbarea

Cuvinte-cheie: a comunica, mare iubitor de libertate, versatil, adaptabil, sexual, gândire rapidă, analitic, progresist, amânare, iubire de plăcere, prea schimbător.

Cei guvemaţi de cifra 5 au nevoie de libertate şi reacţionează rapid dacă se simt manipulaţi. Tipică pentru acest număr este dragostea de schimbare, de progres şi de noutate în general. Nativii se adaptează automat la modificarea condiţiilor. Sunt talentaţi în multe domenii şi au nevoie să-şi folosească versarilitatea. 5 este şi numărul simţurilor, iar aceşti oameni radiază în mod inconşrient un adevărat magnerism sexual. Ei au o atitudine tinerească şi incitantă în faţa vieţii. Este un număr ce pune accent pe latura fizică a vieţii şi de aceea nativii se simt atraşi de situaţiile competitive. Lucrează bine în condiţii de stres, nu au spirit de echipă, dar ascund acest lucru de ceilalţi. Cei guvemaţi de cifra 5 se bucură de popularitate atât în rândul bărbaţilor, cât şi al femeilor şi pot comunica uşor cu orice fel de oameni. Sunt vânzători străluciţi, iuţi la minte şi convingători, mereu în căutarea unei căi mai rapide de rezolvare a problemelor. Le place să călătorească şi pot trăi mereu pe picior de plecare. Curioşi din fire, nu pierd prea multe din ceea ce se întâmplă în jurul lor. Perspicace şi analitici, aceşti indivizi îi văd pe ceilalţi aşa cum sunt ei în realitate şi îi acceptă ca atare fără probleme. Vor să reuşească cu orice preţ şi detestă eşecul, dar le este greu să primească ajutor. Mereu bine dispuşi, îi mobilizează şi pe cei din jur.

Trăsături negative: Sunt prea indulgenţi cu ei înşişi şi nu au răbdare. Dacă nu sunt echilibraţi, pot aluneca lesne spre un stil de viaţă gen „sex, droguri şi băutură”. Riscă prea mult şi îşi schimbă frecvent locul de muncă, ori ajung să fie atât de cufundaţi – mental sau emoţional – în vreun proiect sau în construirea unei cariere, încât le vine greu să abandoneze totul şi să facă altceva.

Sexualitatea lor înnăscută, ca şi modul avangardist de abordare a lucrurilor pot fi remarcate la starul de cinema Marlon Brando, la Mick Jagger (cântăreţ rock), Andre Agassi (tenisman) şi Rudolf Nureyev (în dansul prin care şi-a găsit libertatea), iar latura întunecată a popularităţii nativilor cifrei 5 la Adolf Hitler.

ClFRA DESTINULUI 6 – DASCALUL

Direcţia de urmat: să înveţe bucuriile responsabilităţii

Oportunităţi: să fie creativ şi să genereze armonie

Cuvinte-cheie: armonios, creativ, echilibrat, responsabil, cinstit, sfătos, drept, băgăreţ, neliniştit.

Cei guvemaţi de cifra 6 au nevoie de o viaţă echilibrată. Ei caută în permanenţă armonia şi apreciază un cadru frumos şi agreabil. Le face plăcere să lucreze împreună cu un partener şi funcţionează perfect ca parte a unei echipe. Sunt oameni responsabili, care iau în serios funcţiile de încredere. Adesea, responsabilităţile cad pe umerii lor. Le displace necinstea şi apreciază fair-play-ul. Fiind foarte loiali, asemănători in această privinţă celor guvemaţi de cifra 4, ei îşi fac prieteni pe viaţă. 6 este un număr casnic, mereu dominat de dragostea de cămin. Aceşti indivizi au nevoie de o viaţă de familie liniştită şi se simt dezechilibraţi atunci când nu o au. Sunt persoane cu o mare creativitate, pasionate de arte şi adesea au voce. Nativii acestei cifre a destinului sunt buni pedagogi. Ei trebuie să-şi echilibreze existenţă şi să atingă o stare de armonie perfectă.

Trăsături negative: Cred mereu că ştiu exact ce trebuie să facă prietenii lor şi le spun ce să facă. Se bagă peste tot şi în toate. Şovinismul este prezent, indiferent de sex. Se poate să aibă probleme de supraalimentare. Mult prea convenţionali şi moralişti, ei nu reuşesc să înţeleagă şi punctul de vedere al celuilalt. îşi fac griji inutile pentru probleme minore.

Creativitatea acestui număr caracterizat prin responsabilitate este ilustrată în destinul actriţelor Meryl Streep, Vanessa Redgrave şi Glenda Jackson.

ClFRA DESTINULUI 7 – INDIVIDUALISTUL

Direcţia de urmat: să înveţe din propria-i experienţă

Oportunitâţi: să se folosească de cunoştinţe şi de înţelepciune

Cuvinte-cheie: individualist, intuitiv, perfecţionist, gândire profundă, analitic, misterios, spiritual, tergiversează, nu acceptă sfaturi.

Nativii cifrei 7 au nevoie să-şi petreacă singuri câteva momente în fîecare zi. Fără puţinâ singurătate, le vine greu să atingă nivelul maxim al capacităţilor lor. Talentele lor sunt potrivite pentru diferite specializări. Nu sunt oameni de echipă şi lucrează cel mai bine atunci când sunt singuri. Izbânzile vin pe neaşteptate şi nu sunt exact ceea ce doreau la început.

Aceşti indivizi au darul intuiţiei şi abilităţi analitice, dar uneori nu se încred în intuiţia lor. Preferă să lucreze în ritmul lor şi nu le place să fie zoriţi. Fiind perfecţionişti, ei par uneori că trag de timp, când, de fapt, pur şi simplu aşteaptă momentul cel mai potrivit să acţioneze. îşi plănuiesc totul în secret, timp îndelungat, apoi trec la actiune pe neaşteptate. Se crede că cei guvemaţi de cifra 7 visează în culori mai mult decât ceilalţi. Ei detestă să li se spună ce să facă şi acceptă cu greu indicaţiile. Firi ascunse, cu emoţii profunde, pe care nu le exteriorizează de bunăvoie, au capacitatea de a ajuta sau de a tămădui. Adevăraţi rebeli în adâncul sufletului, nativii cifrei 7 se simt atrasi de credinţe sau religii noi sau neobişnuite. în mod bizar pentru un număr cu un asemenea potenţial spiritual, ei pot opta pentru ateism. Şi, de asemenea, în mod surprinzător pentru un număr atât de singuratic, se descurcă foarte bine în public.

Trăsături negative: Par reci şi aroganţi, mai ales la prima întâlnire. Unii dintre ei se ascund de ceilalţi în spatele unei vorbării neîntrerupte. Nu le place munca fizică. îşi complică singuri viaţa, refuzând să asculte de sfaturile celor din jur, iar visatul cu ochii deschişi ia, uneori, locul vieţii.

Doua personalităţi caracterizate de cifra 7, simboluri feminine ale epocii lor, sunt si pe modelul anilor ’60 Jean Shrimpton şi Diana, Prinţesa de Wales. Printre marile figuri politice se numără preşedintele J. F. Kennedy, Niluta Hruşciov, Sir Winston Churchill şi Văclav Havel.

CIFRA DESTINULUI 8 – AMBITIOSUL

Direcţia de urmat: sa înveţe să-şi fixeze obiective precise

Oporntunitati: să devină independent

Cuvinte-cheie: ambiţios, puternic, organizat, mărinimos, de nadejde, independent, materiatist, lacom, nemilos.

In această cifră a destinului se întâlnesc frecvent lupta pentru putere şi plăcerea comperiţiei. Nativii ciirei 8 sunt puternici, încăpăţânaţi şi, dacă e nevoie, pot fi chiar nemiloşi. Sunt dinamici si contează numai pe ei înşişi. Detestă să depindă de altcineva, iar lupta pentru putere este importantă pentru ei. Sunt ambiţioşi, dar, totodată, au nevoie să echilibreze partea materială a vieţii cu cea spirituată si îşi fixează obiective clare de-a lungul existenţei lor. 8 este un numar putenic şi plin de încredere, care-şi îndreaptă nativii încet, dar sigur, către răsplata muncii pe care o depun.

Aceştia sunt veşnic ocupaţi şi organizatori excelenţi, pentru ei cariera fiind mai importantâ decât viaţa de familie. 8 este un număr al extremelor: fie succesul, fie eşecul. Acestor indivizi le place să arate bine, aspectul fizic fiind important. Intimidează cu uşurinţă. Au, in general, aptitudini sportive sau atletice. Atunci când sunt echllibraţi, sunt mărinimoşi şi le face plăcere sa-i ajute pe ceilalţi. După ce i-au ajutat, preferă să-i vada că-şi poartă singuri de grijă. Acest nuniăr se simte în largul lui în lumea afacerilor, unde încrederea în sine şi forţa care îi caracterizează se pot manifesta cel mai bine. Cei guvenaţi de cifra 8 nu au întotdeauna o viaţă uşoară. De obicei trebuie sa muncească din greu pentru succes.

Trăsături negative: Se dau bătuţi prea uşor. Ei pot uita să-şi manifeste afecţiunea faţă de cei dragi şi nu se descurcă prea grozav în situaţii domestice. Incep să pară ghinionişti atunci când sunt prea ambiţioşi şi prea lacomi.
O lungă listă de personalităţi putenice demonstrează încrederea de sine a celor guvernaţi de cifra 8: Elizabeth Taylor, Joan Collins, Nancy Reagan, Barbra Streisand, Liza Minelli, Ginger Rogers, Jane Fonda, iar dintre oamenii politici, Saddam Hussein.

CIFRA DESTINULUI 9 – FlLANTROPUL

Direcţia de urmat: să înveţe cum să-şi arate compasiunea

Oportunitati: să-şi dezvolte idealismul şi creativitatea

Cuvinte-cheie: milos, filantrop, idealist, romantic, teatral, creativ, fascinant, împrăştiat, temperamental.

Şansele celor guvernaţi de această cifră a destinului sunt nelimitate, şi asta pentru că 9 este singurul număr care le conţine pe toate celelalte. Idealişti, nativii respectivi vor să schimbe lumea, să facă viaţa mai bună pentru toţi. Este o cifră caracterizată prin vederi largi, toleranţă şi neconvenţionalism. Cei născuţi sub influenţa sa sunt carismatici şi creativi, marcaţi de puterea dramatică a aitistului. Sunt buni conducători de culte, de mişcări sau de religii şi înţeleg cu uşurinţă nevoia de credinţă din viaţa cotidiană. Le place să călătorească. Sunt oameni emotivi şi iubitori, cu darul de a arăta înţelegere şi milă. Preferă să aibă de-a face mai degrabă cu marile probleme ale vieţii, decât cu cele mărunte. în anumite momente ale vieţii lor, pot exista încheieri de situaţie de-a dreptul dramatice. Nu se descurcă foarte bine cu problemele financiare, dar latura materială a existenţei nu-i preocupă prea mult. Au mulţi prieteni. Cei din jur sunt fascinaţi de magnetismul acestui număr. Pasionaţi şi nerăbdători, ei se potrivesc bine unei vieţi petrecute în lumea artelor sau a ştiinţelor umaniste. Au adesea calităţi parapsihice.

Trăsături negative: Pot să-şi piardă uşor răbdarea şi să devină temperamentali, Trebuie să-şi controleze ieşirile. Au nevoie de mai mult spirit practic şi de mai multă atenţie la detalii. Nu se pricep prea bine la oameni şi pot fi manipulaţi cu uşurinţă. Se sacrifică fără rost.

Umanismul cifrei 9 este vizibil în Mahatma Gandhi; artistul – în Shirley Maclaine şi Brigitte Bardot, ambele dedicându-se, in a doua parte a vieţii, unor acţiuni umanitare: Maclaine – mişcării New Age, iar Bardot – îngrijirii animalelor.

Cifre speciale:


CIFRA DESTINULUI 11

Dacă numărul destinului dumneavoastră este 11, trebuie să ştiţi că acest număr Maestru cu vibraţie, este asociat cu competenţe spirituale. Persoanele care au acest număr Maestru vibrant ca număr al destinului, deţin o înţelegere şi o cunoaştere mai presus decât a celorlalţi. Fiind un posesor de 11 e ca şi când aţi fi de pe o planetă spirituală superioară.

Cei care au numărul destinului 11 sunt persoane foarte interesante, care au multe de dăruit celor de lângă ei. Sunt intuitivi, avangardişti, idealişti şi culţi – toate acestea la un nivel foarte ridicat. Ei sunt vizionarii. Este ceva comun şi normal pentru aceste persoane să caute să înţeleagă misterele vieţii. Vor avea multe preocupări şi interese. Din punct de vedere social, conexiunile cu ceilalţi sunt foarte dezvoltate. Cei cu numărul destinului 11 ştiu să aducă multe subiecte în conversaţii, dar sunt şi nişte ascultători excelenţi.

Cei care posedă numărul 11 ca număr al destinului aşteaptă foarte multe de la sine, dar şi de la ceilalţi. Uneori acest fapt se dovedeşte a fi destul de dificil de suportat. Este foarte des întâlnit faptul că aceşti nativi au foarte multă tensiune nervoasă. Pot avea schimbări ale dispoziţiei, dar şi dificultăţi în a-şi menţine atenţia şi concentrarea. Uneori activităţile lor pot fi lipsite de pragmatism, deoarece persoanele cu numărul destinului 11 sunt mai degrabă visătoare, decât persoane care să treacă la acţiune şi să pună în practică ideile.

Cuvintele/calităţile cheie asociate acestor nativi sunt: nivel înalt de spiritualitate, intuitivi, iluminare, idealişti şi visători.

Menirea vieţii acestor persoane este să îşi folosească abilităţile înnăscute de a-i consilia şi ghida pe ceilalţi. Deşi nu sunteţi un lider înnăscut aveţi foarte mult talent în acest domeniu al conducerii. Să găsiţi modalităţi de a elibera tensiunea nervoasă, cum ar fi sportul şi exerciţiile, v-ar aduce multă uşurare în perioadele dificile.

CIFRA DESTINULUI 22

Dacă numărul destinului dumneavoastră este 22, ei bine, acest număr este unul dintre cele mai înalte şi mai puternice numere care există. Un număr Maestru al vibraţiei 22 este destul de rar, iar acest destin poate fi cel mai dificil de trăit şi împlinit.

Cei care au numărul destinului 22 sunt înzestraţi cu multe puteri şi pot ajunge aproape pe orice culmi. Acest număr mai este denumit şi “Maestrul Arhitect”, deoarece eforturile persoanelor care posedă acest număr sunt mai mereu apreciate de ceilalţi. Persoanele cu numărul destinului 22 sunt forţe motrice şi persoane care zguduie totul din temelii pentru o nouă perspectivă. Sunt adevăraţi lideri înnăscuţi şi modele demne de urmat de către societate.

Educaţia este întotdeauna o unealtă esenţială, pentru cei care au numărul destinului 22, pentru a-şi împlini menirea. Înarmaţi cu ştiinţa, nu va mai există nicio limită care să le stea în cale. Deşi sunt idealişti, aceşti indivizi îşi păstrează mereu picioarele pe pământ. Nu numai că deţin o înţelegere superioară a tuturor lucrurilor, însă mai au şi abilitatea de a aplica această cunoaştere într-un mod folositor.

Cuvintele/calităţile cheie pentru persoanele dominate de 22 sunt: strădanie, capacitatea de a fi un conducător puternic şi faptul că este un Maestru Arhitect.

Principala menire a celor care au numărul destinului 22 este să creeze mai mult bine prin realizările materiale şi punerea în aplicare, în mod pragmatic, a cunoştinţelor, pentru binele tuturor. Dificultăţile şi provocările pot apărea în două direcţii. Primele apar în acceptarea acestui destin şi a imensităţii sale, iar cea de-a doua constă în exersarea abilităţii de a-şi controla emoţiile. În general, nativii, care au numărul destinului 22, sunt aici pentru a face bine umanităţii, cu toate astea omenia înglobează emoţiile şi nevoile de bază pe care toţi le avem. Modestia şi echilibrul sunt aliaţii principali în demersul de realizare a acestui destin puternic.

https://www.paranormal.ro/wp-content/uploads/2019/04/logo-white2.png

In armonie cu Universul…