Se incarca...

 

Numerograma zilei de nastere

https://www.paranormal.ro/wp-content/uploads/2019/04/numerologie1.png

Cifra destinului este cel mai important număr al dumneavoastră, dar caracteristicile pe care ea le reprezintă vor fî influenţate de toate numerele existente în data naşterii dumneavoastră. Astfel, ziua, luna şi anul naşterii vor amplifica sau vor reduce efectul pe care cifra destinului fl are asupra personalităţii dumneavoastră. Aşa se explică de ce persoane care au aceeaşi cifră a destinului pot fi complet diferite. Acest efect devine evident dacă privim numerograma zilei de naştere.

3 6 9
2 5 8
1 4 7

Numerograma Zilei de Nastere

Numerograma zilei de naştere ne arată unde trebuie amplasată fîecare cifră. Introduceţi toate numerele existente în data naşterii în pătratele corespunzătoare, lăsând deoparte cifra 0. Indiferent de câte ori o cifră apare în data naşterii, ea va fi introdusă în pătratul care îi revine. De pildă, o persoană născută pe 1.01.1911 ar avea 5 cifre de 1 în pătratul cifrei 1 şi un singur 9 în pătratul cifrei 9.

lată cum ar arăta numerograma zilei de naştere a compozitorului Leonard Bemstein, născut pe 25 august 1918.

9
2 5 88
11

Cifra 1 va fi prezentă în graficele tuturor celor născuţi înainte de anul 2000;

Cei născuţi în mileniul următor vor avea cifra 2. Aceste două cifre reprezintă conştiinţa în schimbare a rasei umane. Ca o simplă generalizare: copiii născuţi pe data de 1.1.2000 sau după această dată vor aborda viaţa cu totul altfel decât cei născuţi pe 31.12.1999 sau înainte. Acest lucru se întâmplă pentru că schimbarea datelor scoate în evidenţă schimbările din conştiinţa oamenilor.

Nu este dificil de înţeles modul în care numerograma zilei de naştere poate influenţa efectul cifrei desdnului. în figura 3 este prezentat graficul unei persoane născute pe 24.2.2000, a cărei cifră a destinului este 1.

Această dată a naşterii atenuează în mod considerabil calităţile de conducător ale nativului cu cifra destinului 1. Deşi acesta din urmă rămâne cel mai important număr al său, nu putem ignora tendinţa spre colaborare datorată influenţei celor trei cifre de 2.

Influenţa exercitată de cifra destinului va fi întotdeauna luată în calcul împreună cu numărul total al cifrelor existente în fiecare pătrat sau cu cele care nu apar deloc în numerogramă. Chiar dacă în cazul dumneavoastră caracteristicile negative pe care vi le-am prezentat par să nu se regăsească în personalitatea dumneavoastră, aşa cum este ea azi, cu siguranta ca ele au fost prezente demult, în decursul vieţii. Astfel, cu ajutorul numerogramei zilei dvs. de naştere puteţi vedea în ce direcţie aţi evoluat si v-ati dezvoltat.

9
2 5 88
11

Numerologia Zilei de Nastere: data 24.2.2000

NUMĂRUL 1 ÎN NUMEROGRAMĂ

Un singur 1 – Nativii care prezintă această configuraţie se exprimă cu uşurinţă în public, fie în scris, fie în vorbire. Cu toate acestea, pe plan personal se simte nevoia unei deschideri din punct de vedere emoţional. Sunt persoane putemice, sigure pe sine şi au tendinţa să vorbească repede.

Doua cifre 1 – Aceste persoane au darul de a se exprima bine în orice ocazie. întrucât ştiu să ţină lucrurile sub control, menţinând cu succes echilibrul, sunt foarte potrivite pentru a lucra în domeniile afacerilor sau divertismentului.

Trei cifre 1 – Nativii au o mare expresivitate, de obicei în scris. Uneori pot părea exagerat de agitaţi şi de vorbăreţi, dar acest lucru este datorat talentului lor prea mare. Pot fi chiar gură-spartă. In general sunt oameni veseli, în ciuda încăpăţânării de care dau dovadă uneori.

Patru sau mai multe cifre 1 – Cei a căror numerogramă prezintă această configuraţie au potenţialul necesar unor realizări importante şi se sunt frustraţi dacă viaţa nu le oferă şansa să-şi valorifice puterea de exprimare sau aptitudinile de conducător. Muncesc prea mult şi pot fi neglijenţi în ceea ce priveşte alimentaţia (mănâncă fie prea mult, fie prea puţin); pot realiza lucruri importante, cu condiţia să-şi acorde timpul necesar odihnei.

Cifra 1 lipseste – Această situaţie va apărea numai în unele numerograme al celor născuţi după ultima zi a lui 1999. Oamenii din al căror grafic lipseşte cifra 1 au nevoie să-şi dezvolte încrederea în sine şi hotărârea. Trebuie să fie dispuşi să preia iniţiativa şi să nu mai permită celor din jur să treacă cu uşurinta peste dorinţele lor. Este important să înveţe să-şi afirme personalitatea.

NUMĂRUL 2 ÎN NUMEROGRAMĂ

Un singur 2- Nativii care prezintă această configuraţie sunt oameni cu simţul observaţiei şi sunt capabili să îşi formeze păreri exacte despre cei din jur. Deoarece sunt emotivi, adeseori nu se simt în largul lor într-un mediu competitiv şi preferă să lucreze în propriul lor ritm, ceva mai lenti

Doua cifre 2 – Cu toate că îşi dau seama de foarte multe lucruri, cei din această categorie nu acordă atenţie intuiţiei cu care sunt înzestraţi. Deşi au tendinţa să intre în cercuri nepotrivite, vieţile lor sunt, în general, echilibrate dar trebuie să fie atenţi să nu devină prea susceptibili.

Trei sau mai multe cifre 2 – Adeseori aceşti nativi au aptitudini muzicale. Desi sunt oameni emotivi, înţelegători faţă de cei din jur, nevoia pe care o resimt de a-şi proteja vulnerabilitatea îi poate face să pară reci sau preocupaţi. Au tendinţa să afişeze o severitate care, de fapt, nu îi caracterizează. Nu le place să treacă la fapte şi, atunci când sunt obligaţi să o facă, reacţionează în mod exagerat.

Cifra 2 lipseşte – Persoanele care se încadrează în această categorie trebui să-i aprecieze şi să-i respecte mai mult pe cei din jur. Nu au încredere în intuiţii şi în sensibilitatea lor şi ar trebui să fie ceva mai dispuşi să coopereze.

NUMARUL 3 ÎN NUMEROGRAMĂ

Un singur 3 – Nativii acestei grupe sunt oameni interesanţi, entuziaşti si spirituali. Au o imaginaţie bogată, care le poate fi de un real folos în cariera,. Persoane creative şi inteligente, îşi ajută prietenii aflaţi la ananghie. Aceast faţadă strălucitoare nu permite decât arareori să se vadă adevărata forţă ascuns în spatele acestui număr.

Doua cifre 3 – Cei aparţinând acestui grup au o imaginaţie debordantă, care ar mai trebui înfrânată. Le lipseşte simţul practic şi au tendinţa să viseze cu ochi deschişi. Uneori viziunea lor neconvenţională asupra vieţii poate fi greşit înţeleasa.

Trei sau mai multe cifre 3 – Pentru cei care au această combinaţie numerică exerciţiile fizice, sportul în general, pot fi benefice, cu toate că e posibil să nu fie foarte preocupaţi de acest tip de activitate. Deoarece acordă o mare importanţă mentalului şi imaginarului, este foarte posibil sâ devină prea visători şi să neglijeze prezentul. lată de ce menţinerea unui echilibru între activitatea mentală şi cea fizică ar fi benefică pentru aceşti nativi.

Cifra 3 lipsesce – Aceasta combinaţie indica lipsa imaginaţiei, teama de creativitate sau dificultăţi în exprimarea ei. De asemenea, matematica poate fi un domeniu dificil.

NUMĂRUL 4 ÎN NUMEROGRAMĂ

Un singur 4 – Cifra 4 conferă un spirit practic oricărui grafic în care apare.

Nativii cu aceastâ configuraţie sunt persoane organizate, capabile sa ducă la bun sfârşit o sarcină, oameni tenace, loiali şi de încredere. Adeseori sunt foarte îndemânatici: artizani, meşteşugari, pictori sau instrumentişti.

Doua cifre 4 – Aceşti nativi au nevoie de ordine şi curăţenie şi sunt gata să munceascâ timp îndelungat. Totuşi, ar trebui să aibă grijă să nu devinâ prea materialişti. Au o remarcabilă dexteritate în utilizarea mâinilor.

Trei sau mai multe cifre 4 – Cei care prezintă această combinaţie numerică se simt rareori limitaţi în acţiune. Această combinaţie le este caracterisricâ persoanelor care muncesc prea mult. Nativii au nevoie să li se aduca aminte să se şi odihnească. La fel ca în celelalte cazuri, sunt persoane îndemânatice, iar acest talent ar trebui exploatat. Este posibil sâ rămână închistaţi în anumite tipare şi să le vină greu să mai schimbe ceva.

Cifra 4 lipseste – Această structură numerică indică faptul că problemele cotidiene ar trebui abordate cu spirit practic. E posibil ca celor cu această configuraţie să le displacă sarcinile plicrisitoare, de zi cu zi. Neglijarea detaliilor creează probleme. Este, de asemenea, posibil să nu ducă întotdeauna la bun sfârşit sarcinile ce le revin.

NUMARUL 5 ÎN NUMEROGRAMĂ

Un singur 5 – Cinci este cel inai important număr al numerogramei deoarece, fiind plasat în centru, face legătura între toate celelalte numere. Puterea şi hotărârea sunt foarte pronunţate în cazul acestor indivizi care, în plus, au şi darul de a-i motiva pe cei de lângă ei. Deoarece au în permanenţă nevoie de libertate şi le displac restricţiile de orice fel, pot există probleme în viaţa de familie.

Doua cifre 5 – In cazul acestei combinaţii numerice libertatea dobândeşte o mai mare importanţă şi poate cauza probleme în familie. Nativii au o putere mai mare de autocontrol şi mai multă hotărâre. Prea multă încredere în propriile forte poate conduce la comiterea de greşeli.

Trei sau mai multe cifre 5 – Persoanelor care au mai multe cifre de 5 în numerograma lor le place să rişte în viaţă şi uneori chiar ies cu bine din aceste situaţii. Au o mare senzualitate, deşi de cele mai multe ori nu îşi dau seama de asta. Sunt hotărâţi şi dinamici, iar viaţa este trăită sub imperiul vitezei.

Cifra 5 lipseşte – In acest caz nativilor le lipsesc atât hotărârea, cât şi capacitatea de a se mobiliza singuri. Au nevoie de imbolduri venite din afară şi, uneori, nu ştiu încotro să se îndrepte. Deşi îşi dau seama de multe dintre ocaziile ce li se oferă, nu ştiu să se folosească de ele. Pot avea numai de câştigat de la un partener care să îi impulsioneze sau de la un nume a cărui configuraţie să le ofere sprijinul necesar.

NUMĂRUL 6 ÎN NUMEROGRAMĂ

Un singur 6 – Persoanele a căror numerogramă prezintă o singură cifră 6 sunt naturi creative, ce îşi doresc o viaţă de familie liniştită. Sunt iubitori de artă sau interesaţi să urmeze o carieră artistică, de pildă prin folosirea creativă a calităţilor vocale. Aceşti nativi se supără dacă le este afectată în vreun fel viaţa de familie.

Doua cifre 6 – De obicei aceste persoane au o memorie foarte bună şi le place să mănânce. Au nevoie să-şi folosească mai mult creativitatea. Ca şi în cazul celor care au o singură cifră 6 în grafîc, şi aceşti nativi acorda o mare importanţă căminului. Au tendinţa să îşi facă griji pentru lucruri nesemnifîcative.

Trei sau mai multe cifre 6 – In acest caz se recomandă o atitudine ceva mai relaxată în privinţa căminului şi a familiei. Nativii acestei confîguraţii au un potenţial creativ uriaş, dar este foarte probabil ca atenţia să le fie distrasă de către grijile casnice. Nu se simt în siguranţă în afara mediului familial şi ar trebui să-şi amintească faptul că cei la care ţin trebuie să înveţe din propriile lor greşeli în viaţă.

Cifra 6 lipseşte – Aceşti nativi nu sunt total adaptaţi la viaţa de familie care, pentru ei, nu va fi niciodată centrul universului. Dragostea lor de frumos şi artă trebuie cultivată. Este foarte posibil ca în copilărie să fi fost foarte ataşaţi de unul dintre părinţi şi, în prezent, ceva lipseşte cu siguranţă vieţii lor de familie.

NUMĂRUL 7 ÎN NUMEROGRAMĂ                    

      Un singur 7 – Cei care prezintâ această configuraţie sunt persoane cu preocupări filosofice, iubitori de dreptate. Cifra 7 este cea mai dificilă din întregul grafîc. Deoarece detestă să li se spună ce să facă, şi chiar sfaturile, învăţarea ar putea deveni o experienţă dificilă pentru aceşti nativi, iar acest lucru nu le face viaţa prea uşoară. Au o mare expresivitate fizică.

Doua cifre 7 – Persoanele cu această structură numerică sunt interesate de aflarea sensului vieţii. Prezenţa fie şi a unui singur 7 în grafic indică posibilitatea apariţiei unei preocupări faţă de metafizică, supranatural sau ocultism, în majoritatea cazurilor aceste preocupări manifestându-se în cea de-a doua parte a vieţii. Viaţa acestor nativi nu este întotdeauna uşoară, iar ei nu fac nimic pentru a uşura situaţia, din cauza importanţei exagerate pe care o acordă individualismului. Nu le place să primeascâ ajutor.

Trei sau mai multe cifre 7 – Se considerâ că această combinaţie numerică indică sacrificiul. Nativii se lovesc adeseori de obstacole în drumul lor în viaţă. Structura numerică de faţă reprezintă marca unei profunde cunoaşteri de sine şi, cu toate că îşi complică singuri viaţa – uneori chiar prin propriile lor acţiuni -, aceşti nativi acceptă situaţia cu filosofîe şi sunt gata să o ia din nou de la capăt. în general sunt persoane înzestrate cu o mare înţelepciune.

Cifra 7 lipseşte – In acest caz se poate observa o anumită neîncredere în forţele proprii, teama de singurătate şi scepticismul faţă de tot ceea ce ţine de metafizică. Pentru a crede ceva, aceşti nativi au nevoie de dovezi solide. Nu sunt amatori de exerciţiu fîzic.

NUMĂRUL 8 ÎN NUMEROGRAMĂ

Un singur 8 – Aceşti nativi au un real talent în a aprecia calităţile celor de lângă ei; sunt buni organizatori, ordonaţi şi atenţi la fiecare detaliu. în copilărie sunt foarte neastâmpăraţi. Demararea efectivă a unei sarcini nu constituie o problemă, dar uneori le este greu să o ducă până la capăt.

Doua cifre 8 – Persoane extrem de capabile, sunt pricepute în a-i aprecia corect pe ceilalţi, dar au tendinţa sâ-i intimideze pe cei dinjur. Adeseori plini de succes în afaceri, aceşti nativi simt nevoia constantă de schimbare, deoarece pentru ei este vital să-şi exploateze la maxim energia mentală care îi caracterizeazâ. Unii au o atitudine sceptică faţă de tot ceea ce priveşte metafizica.

Trei sau mai multe cifre 8 – Această combinaţie este foarte norocoasă pentru oamenii de afaceri, atâta timp cât sunt în stare să menţină echilibrul dintre materialitate şi spiritualitate. Au tendinţa să devină avari, dar dacă această pomire este înfrântă la timp persoanele respective vor avea o fîre echilibrată, cu un real talent în a-i aprecia corect pe cei dinjur, iar acest lucru poate constitui un avantaj preţios. Nativii care prezintă această configuraţie sunt adeseori persoane foarte agitate.

Cifra 8 lipseşte – In cazul acesta este nevoie de o mai bună organizare. Nativii evită munca de detaliu şi par să fie leneşi şi neglijenţi cu banii. Este necesară o atenţie sporită faţă de sarcinile cotidiene pentru a evita irosirea a tot ceea ce au acumulat.

NUMĂRUL 9 ÎN NUMEROGRAMĂ

Un singur 9 – O singură cifră 9 indică o natură idealistă, o profundă înţelegere a relaţiilor dmtre oameni şi Univers. în ultima sută de ani ce precedă anul 2000 cifra 9 apare în toate numerogramele zilei de naştere. Acest lucru indică o înţelegere subconştientă a efectelor pe care le pot avea realizările umane. Pe măsură ce sfârşitul acestui secol se apropia, cifra 9 a favorizat dezvoltarea unei atitudini mai tolerante şi mai deschise. Laturile negative ale acestei cifre au generat violenţă şi razboi.

Doua cifre 9 – In acest caz activitatea mentală a subiectului este foarte puternica. Nativii au un mare potenţial dramatic şi creativ, dar este important ca emotivitatea să fie ţinută sub control. Deşi aceste persoane simt adesea nevoia să întreprindă ceva în folosul omenirii, nu trebuie să scape din vedere ce anume din aceste planuri se poate concretiza practic.

Trei sau mai multe cifre 9 – Conftguraţia de faţă indică o putemică utilizare a intelectului. Nativii se simt cuprinşi de o înflăcărare de-a dreptul revoluţionară de a îndrepta nedreptăţile sau a descoperi condiţii mai bune de viaţă. Aceşti indivizi nu se pricep prea bine la oameni şi trebuie să se ferească să nu fie exploataţi. Trei sau mai multe cifre 9 într-o numerogramă reprezintă o combinaţie carismatică şi explozivă.

Cifra 9 lipseşte – Dinamismul cifrei 9 va lipsi din unele numerograme din anul 2000. Cu toate că nu vor exista realizări spectaculoase, pacea şi cooperarea aduse de cifra 2 vor compensa această lipsă. In lipsa cifrei 9, va fi nevoie să se dezvolte o viziune mai amplă asupra vieţii, ca şi conştientizarea acelor lucruri care pot fi în cele din urmă realizate.

https://www.paranormal.ro/wp-content/uploads/2019/04/logo-white2.png

In armonie cu Universul…