Se incarca...

 
https://www.paranormal.ro/wp-content/uploads/2018/05/border_bottom_white.png

Rac

IUN 21-IUL 22
https://www.paranormal.ro/wp-content/uploads/2018/05/cancer.png
https://www.paranormal.ro/wp-content/uploads/2018/05/border_top_white.png
https://www.paranormal.ro/wp-content/uploads/2019/04/luna-160x160.jpg
LUNA

22 iunie – 22 iulie

– Semn de apă, cardinal, activ, feminin (introvertit), guvernat de Lună
– Verbul caracteristic: “a simti”
– Dominanta: sensibilitatea, profunzimea
– Atuuri: fidelitatea, devotamentul fată de familie
– Piatra norocoasă: perla
– Metal: argint
– Culoarea norocoasă: alb, argintiu
– Ziua norocoasă: vineri
– Cifre norocoase: 3, 8
– Locurile norocoase: orase amplasate pe malul apelor

Plan General

Semnul zodiacal al Racului, al patrulea în ordinea horoscopului, este influentat de Lună, simbol al fertilitătii si al instinctului dominator si acest lucru se reflectă în desele schimbări de dispozitie ale nativului. Când Luna se află într-un semn aflat în contradictie cu Racul, acesta devine hipersensibil si reactionează în consecintă.

În opozitie cu Racul se află Capricornul care este preocupat de părerea celorlalti vis-á-vis de el si de actiunile sale în timp ce Racul se gândeste în permanentă la bunăstarea familiei, încercând să o protejeze cât mai mult, lucru care la un moment dat devine prea obositor pentru acestia iar pe Rac, grija excesivă îl poate transforma într-o persoană posesivă.

Racul are ca principală caracteristică devotamentul, în primul rând fată de familie si din această cauză de cele mai multe ori îsi dedică viata celorlalti, uitând de sine însusi. Cel mai mult îsi doreste stabilitatea afectivă, siguranta emotională si de aceea îsi doreste o familie solidă, numeroasă în mijlocul căreia să se simtă ocrotit.

Conservator, tine foarte mult la valorile traditionale, la copii, familie si păstrează un permanent contact cu acestea.

Fire impresionabilă, emotivă, îsi exprimă sentimentele si emotiile în mod zgomotos si nu va ezita să-i manipuleze pe ceilalti prin aceste manifestări pentru a obtine ceea ce îsi doreste. Este foarte egoist chiar dacă în aparentă pare foarte amabil si trebuie să tineti cont că el de fapt nu are încredere în nimeni. Îsi cunoaste foarte bine interesul si consecvent cum este va sti cum să profite de orice ocazie, exagerând chiar si iritându-i pe ceilalti dar pentru el nu contează.

Vointa care-l conduce si spiritul combativ, precum si entuziasmul îl vor ajuta să-si atingă scopul.

Poate oferi sfaturi bune si pertinente pentru că are un fin spirit de observatie, posedă o memorie excelentă si este prudent.

Este legat cam prea mult de trecut si îi place să trăiască din amintiri, preferând să colectioneze tot felul de lucruri mai mult sau mai putin pretioase dar care să-i aducă aminte de trecut. Romantic, plin de imaginatie, îi place să-si amenajeze interiorul cât mai cald si intim cu putintă.

Dacă iubeste trecutul nu înseamnă că întoarce spatele prezentului, dar preferă să se bazeze pe propria experientă.
Schimbător, ca orice semn de apă, trece brusc de la o stare la alta si nu are răbdare să analizeze problemele, bazându-se pe ratiune si intelect, ci reactionează urmându-si intuitia.

De felul lui zgârcit, Racul se privează de micile bucurii ale vietii pentru că din punctul lui de vedere eset o prostie să arunci banii pe tot felul de fleacuri, chiar dacă aceste fleacuri îti fac plăcere.

Tăcut, introvertit, observă cu atentie tot ceea ce este în jurul său, lipsit de reactii rapide are momente de agresivitate, când se enervează cumplit si tot atât de rapid îi trece, uitând de la ce a pornit totul.

Ar vrea să-i conducă pe ceilalti dar desi este inteligent, rolul de lider nu îl prinde, fiind prea nervos si bănuitor în relatiile cu cei din jur ceea ce nu îi atrage foarte multă simpatie. Iar acest aspect al agresivitătii Racului se datorează vulnerabilitătii sale pe care încearcă să o ascundă, evitând să ceară ajutorul cuiva chiar si atunci când îsi dă seama că singur nu are nici o sansă să se descurce.

Are curaj dar actionează de cele mai multe ori bazându-se mai mult pe ceea ce simte decât pe ratiune si acest lucru poate părea celorlalti nesăbuintă. Nu tine neapărat să se implice indiferent despre ce este vorba si dacă poate se detasează complet, abordând un aer arogant.

Detestă să asculte de autoritatea cuiva dar cu toate acestea, munceste din greu pentru că detestă trândăvia.
Se face greu înteles si desi ideile sale sunt uneori excelente ceilalti nu le iau în considerare pentru că nu stie cum să le prezinte.

În ciuda faptului că are o minte organizată este superstitios, acordând prea multă importantă unor lucruri pe care ceilalti nu le consideră decât simple coincidente dar care pentru el capată proportii uriase.

Nu suportă să fie criticat de nimeni,indiferent dacă este vorba de prieteni, familie sau sefi si nici să se simtă presat mai ales din punct de vedere sentimental, devenind în aceste situatii devine foarte agresiv.

Îi place să călătorească, deoarece are o fire curioasă si vrea să afle lucruri noi, să încerce si altceva care i-ar putea contrabalansa puternicul conservatorism.

Încearcă să-si păstreze aer dur chiar agresiv în orice împrejurare, să pară sigur de sine pentru că încearcă să-i domine pe ceilalti dar nu reuseste întotdeauna astfel încât zâmbetul lui este mai degrabă un rânjet sarcastic iar privirea răutăcioasă. Atunci când este vesel nu vei putea citi pe fata lui bucuria propriu-zis ci mai mult un aer condescendent.

Slăbiciunea Racului este evidentă si în aspectul fizic, de cele mai multe ori fiind palid, cu o privire temătoare sau absentă, departe de realitate. La nativul Rac si gesturile sale sunt moi, se miscă lent, parcă fără vigoare ca si cum n-ar vrea să-si consume energia. I se pot citi cu usurintă sentimentele pe fată pentru că nu-si poate ascunde paloarea când are emotii sau dimpotrivă roseala când se bucură.

Defecte

Dacă va simti că nu este apreciat la justa lui valoare si că ideile si aspiratiile sale nu sunt luate în considerare, va avea intentia de a se izola si a se desolidariza de ceilalti. Va cădea în apatie si se va complace în lenevie, motiv pentru care îsi va atrage resentimente. Poate deranja si caraterul său pragmatic, egocentrismul si protejarea pozitiei si a posesiunilor sale.

Sefii îi pot repreosa, uneori, idealismul proiectelor sale, care îi afectează si viata profesională. Nu trebuie să se cramponeze de opiniile si credintele proprii ci va trebui să fie mai deschis si cooperant pentru că nu toată lumea este interesată de “mazilirea” lui.

Nu trebuie să fie asa de încuiat si poate fi altruist nu doar cu cei din neamul propriu ci si cu apropiatii

Profesii potrivite

Deși Racii par prea sensibili și visǎtori pentru a se descurca în afaceri, deseori ne surprind cu contrariul. Ce îi ajutǎ? Intuiția! Ei simt pur și simplu ce au de fǎcut și, mai ales, intuiesc schimbǎrile care urmeazǎ sǎ aparǎ și, astfel, știu sǎ acționeze din timp, astfel încât sǎ cadǎ în picioare.

Bineînțeles cǎ imaginația și sensibilitatea îi fac sǎ se orienteze deseori cǎtre creație în domeniul artistic. Au deseori calitǎți muzicale și se pot descurca bine aproape în orice domeniu artistic.

Le sunt potrivite de asemenea și profesiile legate de copii sau de maternitate. Dar și afacerile (comerțul) cu bunuri de larg consum, obiecte care se folosesc pentru întreținerea casei, bǎuturi (lichide în general).

Pot fi atrași de istorie (profesori sau arhivari).

Li se potrivesc și profesiile care le dau ocazia sǎ-și ajute semenii (psihologie, asistențǎ socialǎ), dar și cele care necesitǎ o memorie foarte bunǎ (Racii exceleazǎ la capitolul memorie).

Pot fi si: oncologi, decoratori, notari, agenti imobiliari, implicati in afaceri cu lichide, navigatori, etc.

Sanatate

Se bucură de obicei de o constitutie solidă. Desi nu-i preocupă suficient de mult sănătatea proprie, unii nativi vor exagera în evaluări si consultatii medicale, uneori fiind îngrijorati fără motiv.

Cel mai des se poate îmbolnăvi din cauza nervozitătii care-l caracterizează. Irascibil din cauza frământărilor interioare,

Racul poate contacta afectiuni ale sistemului nervos si ale aparatului digestiv. Bolile digestive sunt frecvente, printre acestea numărându-se ulcerul, diabetul, gastritele, cancerul. Atunci când este bolnav trece mai usor peste acest eveniment neplăcut dacă se simte sustinut de cei dragi.

Posibilele tulburări nervoase pot fi prevenite printr-o mai bună comunicare (împărtăsirea nelinistilor). Cel mai bine pentru el ar fi să se menajeze si să evite excesele de orice fel.

Este predispus la un consum exagerat de mâncare, mai ales la adulti observându-se o tendintă supraponderală.

Plan Sexual

Racul este sensibil, emotiv si sentimental. Îi place postura de amorez si se poate impune prin farmecul său aparte.

Este elegant si manierat. Stie să-si stăpânească dorintele, iar dacă consideră că a găsit un partener potrivit, va încerca să se apropie de acesta cu tenacitate.

Oarecum paradoxal, odată implicat într-o relatie, nativul va întâmpina greutăti în exprimarea proprilor sentimente, poate dintr-un reflex de apărare. Oricum va trebui să-si depăsească această temere, pentru că altfel va avea de suferit reprosurile iubitei. Poate deveni brutal si pasionat îndeosebi de sex.

În căsătorie, se va dedica familiei, dorind să împartă cu ei toate realizările, bucuriile si plăcerile vietii. Poate fi uneori gelos fată de consoarta sa si posesiv.
Introvertit si emotiv, Racul nu “atacă” deschis ci prin învăluire. Dacă este preocupat de cineva care-l atrage va consuma suficiente resurse pentru pregătirea “acrosajului”. Pentru că este conservator va opta pentru schemele clasice ale unei relatii: vizionarea unui film sau a unei piese de teatru, un spectacol de operă sau un concert simfonic.

Apoi va căuta să deschidă o discutie despre experiente, pasiuni si aspiratii într-un cadru romantic. Poate fi tutuit si elogiat (si chiar îsi doreste si apreaciază asta). Desi poate părea entuziasmat după prima întâlnire, va calcula cu meticulozitate calitătile si defectele presupusului ales.

Este sensibil la caracterizările pozitive. Nu încercati să-l jigniti sau să-i faceti reprosuri pentru că riscati să devină un dusman de temut, care nu va evita să contabilizeze remercile ironice pe care i le-ati adus. Nu trebuie să-l bruscati si ar fi bine să lăsati ca relatia să mergă de la sine. Pentru că este preocupat de o bună situatie materială, care să-i permită împlinirea confortului si extravagantelor dorite, puteti să-l impresionati prin oferirea de cadouri, favoruri sau de idei care să-i permită ascensiunea. Dacă vă invită în oras, spuneti că preferati să plătiti nemteste, lucru care îl va măguli.

Are o bună dispozitie molipsitoare si o imaginatie care-l ajută în situatiile controversate. Urmăreste să-si asigure un confort interior si vrea reciprocitate. Ajută întotdeuna când i se cere ajutorul, uneori poate cu prea mult entuziast, motiv pentru care va fi luat drept naiv, însă îi place să fie folositor. Multumirile trebuie însă să fie pe măsură, pentru a mai apela apoi la el.

În relatia de cuplu se va dovedi seducător si preocupat de satisfacerea partenerului, iar bucuriile pe care le face asteptă să fie confirmate printr-u atasament deosebit. Poate deveni, însă, irascibil si violent, dacă se simte amenintat sau dacă presiuni exterioare îi afectează stabilitatea. Câteodată este cu capul în nori si entuziasmat în realizarea unor proiecte care sunt de la bun început sortite esecului.

Trebuie să-l ajutati să-si dea singur seama de acest lucru si să-i spuneti de la bun început cum stau lucrurile. Nu-l lăsati să lenevească, si asigurati-vă că cuplul vostru este unul dinamic. Partenerul său trebuie să încerce să înteleagă caracterul si comportamentul nativului din Rac si e nevoie să-i repete constant că se poate baza pe suportul si afectiunea sa.

Plan Material

Este preocupat de bunăstare. Urmăreste să aibă câti mai multi bani, însă nu depune si efortul necesar pentru a-i dobândi.

Este sedus de oamenii cu autoritate si extravaganti si crede că va putea avea succes dacă va adopta comportamentul si gusturile acestora. Va fi deziluzionat dacă nu va constientiza că pozitiile socio-profesionale, precum si privilegiile ce decurg din acestea se obtin, totusi, prin muncă.

Desi idealul său este reprezentat de o situatie materială solidă, nu este întotdeuna consecvent, complăcându-se uneori în lenevie, stare utilă pentru micsorarea aspiratiilor.

Va avea greutăti în demararea si conducerea unei afaceri, pentru că nu are încredere în ceilalti. Îsi cunoaste destul de bine interesul si stie cum să-l urmărească. Uneori poate fi foarte egoist si nerecunoscător.

Personalitate

Bărbatul din zodia Rac

Desi este romantic si pasional, îsi va confectiona o platosă pentru protectie, pentru că se simte vulnerabil. Se preocupă de lucrurile exterioare si poate fi impresionat usor. Are o imaginatie fascinantă, pe care si-o va etala atunci când este amorezat, si care reprezintă un atuu important în tentativele de seducere. Are încredere în propriile sale păreri, si nu adesea va ignora sfaturile apropiatilor, chiar dacă stie că acestea sunt corecte. Este destul de instabil si capricios în ceea ce priveste optiunile sale pentru viată, însă este suficient de obiectiv pentru a sesiza esecurile celorlati si pentru a le recomanda solutii care îi pot sustine si propulsa.

Urmăreste să găsească o consoartă care să fie preocupată, ca si el, de stabilitatea si confortul unui cămin, unde să se poată refugia după stresul cotidian. Persoana iubită trebuie să-l sustină în demersurile sale si câteodată să fie plină de initiativă, însă să facă acest lucru cu discretie, pentru ca nativul Rac să nu creadă că i se contestă sau i se pun la îndoială calitătile si curajul său. Este capricios si optează pentru dese schimbări de directie care pot să contrarieze persoana iubită. Este fluctuant, putând fi când extrem de posesiv si atent, când nepreocupat si dezinteresat de relatiile familiale.

În relatiile filiale, se va arăta preocupat de o bună educatie a copiilor săi, pe care îi va înconjura cu o deosebită dragoste. Consideră că este de datoria sa să-i ajute să-si croiască un drum în viată, si va opta fie printr-o manieră autoritară de fixare a carierelor copiilor săi, fie pentru o consultare si o alegere personală a acestora. Se va simti împlinit atunci când copii săi vor reusi în viata, care va constitui, totodată, un nou prilej de a se evidentia fată de cunostintele sale.

Poate scoate din minti o femeie fără să o dezbrace. Desi pare retras si neavenit, intentivitatea sa va frapa si-o va surprinde în mod plăcut pe cea care a intuit sensibilitatea Bărbatului Rac. Calculat dar si stăruitor îsi va stârni partenera, care se va lăsa prinsă în jocul flirtului. Potent si interesat de senzualitate, caută să se împlinească si să-si asigure stabilitatea si din acest punct de vedere. Pretinde fidelitate, si nu de multe ori va fi înfierbântat în partidele conjugale.

Femeia din zodia Rac

Este feminitatea întruchipată. Sensibilă, atractivă, exuberantă si sentimentală, este dificil de cucerit pentru că tine suficient de mult la independenta ei. Îsi alege cu grijă partenerul, la care va aprecia frumusetea, însă nu se va ori numai la aceasta pentru că nu îi stă în fire să se oprească la primele impresii. Seducătoare, distinsă si pasională, este capabilă de un devotament impresionant fată de familia ei.

Apreciază corectitudinea si onestitatea, si nu agrează indiscretiile si comentariile despre viata sa familială si amoroasă.

Tine la stabilitatea cuplului si este interesată de o viată armonioasă, unde vrea să discute de la egal la egal cu partenerul său si să-i fie recunoscute calitătile. Se va implica cu pasiune si dinamism în toate problemele vietii de familie si nu va pregeta în a rezolva probleme casnice sau de altă natură.

Este o companie adorabilă si plină de voiosie, motive pentru care va fi apreciată de toti cei cu care vine în contact.

Bună gospodină si organizatoare a reuniunilor familiale, va face ca domiciliul său să fie des vizitat de rudele si apropiatii săi. Tine sa rezolve în familie neîntelegerile si discutiile. Este iubită de copii săi pentru că le va acorda încredere si va discuta cu ei ca si cu niste oameni adulti. Nu optează pentru violentă în educarea celor mici si se va interesa îndeaproape de evolutia lor. Copiii săi vor aprecia spiritul său deschis precum si grija ce le-o poartă.

Cel care a întâlnit o femeie Rac, si aceasta îl place, trebuie să facă primul pas. Este interesată de deliciile si exuberantele erotice, si va face totul pentru ca ea si partenerul ei să se simtă satisfăcuti. Este pasională, supusă si senzuală. Nu se va sustrage de la jocuri amoroase ci se va dovedi fremătătoare, plină de afectiune.

Poate face partide reusite cu nativii din zodia Pestilor, Scorpionului, Taurului, Leului, Fecioarei.

Copilul din zodia Rac

Este foarte problematic si necesită un tratament deosebit. Are nevoie de afectiune si de încurajări permanente pentru a se simti confortabil. Poate întâmpina probleme în comunicare si va dificil pentru el să-si împărtăsească nedumeririle si problemele. Se simte terorizat atunci când se răsteste la el sau i se aplică corectii si va avea tendinta să se izoleze.

De obicei este ascultutător si cooperant, si se va simti recompensat de aprecierile pozitive ale celorlati.

Datorită comportamentului său rezervat nu se va impune ca lider însă va fi căutat pentru ideile si sfaturile sale deosebite. Îi place să meargă la scoală pentru că este interesat de cunoasterea lucrurilor si a fenomenelor, si mai ales pentru că nu vrea să fie în urma celorlati. Este perseverant si prietenos, mai ales cu cei discreti, cu care simte că are o sensibilitate comună.

Eforturile sale trebuie să fie apreciate la adevărata lor valoare si în mod constant pentru a crea o punte de comunicare cu acest nativ, si pentru a nu-l forta să se izoleze si să se încăpătâneze.

Seful din zodia Rac

Ponderat, muncitor si precis, vrea ca disciplina adoptată de el să fie urmată si de colaboratorii săi. Deoarece una din preocupările sale o reprezintă o situatie financiară cât mai bună, va lupta din greu pentru a se impune si va munci din răsputeri pentru a-si păstra pozitia si privilegiile dobândite.

Vrea ca cei cu care lucrează să fie fideli companiei, urmărind îndeaproape evolutia fiecăruia. Contabilizează efortul depus si beneficiile aduse de fiecare angajat. Nu suportă ca pozitia si realizările sale să fie contestate, si se poate manifesta revansard cu cei care au îndrăznit asta.

Nu se va impune dacă va adopta o pozitie oscilantă si va fi necomunicativ cu colegii săi de lucru. De obicei, este corect în evaluarea performantelor si va compensa realizările deosebite.

Printre pasiunile caracteristice nativilor acestei zodii se numără colectionatul. Poate opta pentru o carieră în stiinte umaniste (istorie, stinte politice, drept). Pentru că adoră să cunoască lumea, poate să aibă succes în domenii care au legătură cu această pasiune: transporturi, geografie-geologie, relatii internationale, etc.

Subalternul din zodia Rac

Vrea din toată inima să se impună, asa că nu va agrea pozitiile inferioare ale ierarhiei profesionale. Desi se distinge prin atasament si initiativă, i se vor reprosa caracterul acid si tendinta de supraevaluare. Nu acceptă să se amestece nimeni în viata sa personală si nici să râdă pe seama lui.

Detestă să se simtă ridicol. Luptă pentru asigurarea propriului confort dar mai ales pentru cel al familiei sale.

Compatibilitati cu alte zodii

Rac-Rac

Firile asemănătoare îi apropie, simtindu-se inevitabil atrasi unul de celălalt. Când au probleme, se sprijină reciproc, încercând să depăsească momentul împreună. Apar divergente în momentul în care unul dintre ei, dorindu-si prea mult să se regăsească pe sine însusi, se retrage în palatul lui de clestar, făcându-l pe celălalt să se simtă singur.

Rac – Leu

Impulsivitatea si extravanganta Leului nu fac altceva decât să-l umilească pe prea sensibilul Rac. Există sanse să se înteleagă doar cu conditia ca Racul să accepte rolul de lider al Leului iar acesta să învete ce înseamnă stabilitatea unui Rac.

Rac-Fecioara

Cel mai adesea neîntelegerile dintre ei pornesc de la spiritul critic prea accentuat al Fecioarei, întotdeauna foarte ratională, lucru care-l deranjează pe hipersensibilul Rac. Desi ambele semne sunt introvertite si exigente cu sine însusi dar si cu ceilalti, va exista un moment în care Racul nu va mai rezista ironiilor malitioase ale Fecioarei.

Rac-Balanta

Temperamentele mult prea diferite si lipsa de tact de care dau dovadă în relatia lor îi desparte. Desi există un sentiment de admiratie reciprocă, Racul este prea cuminte si traditionalist pentru expansiva Balantă care la rândul ei îl va irita la culme pe Rac cu desele ei crize nervoase.

Rac-Scorpion

Ambele sunt semne de apă si au în comun sensibilitatea si felul de a fi mai rezervat. Relatia este excelentă, fie că este de scurtă sau lungă durată. Sansa aparitiei unui diferend este minimă. Racul va suporta dominatia Scorpionului fără să se plângă iar acesta va fi fascinat de modul ciudat de a rationa al Racului.

Rac-Săgetator

Este aproape sigur ca legătura dintre aceste două semne nu va rezista foarte mult si asta datorită faptului că excesivul Săgetător nu se poate împăca cu timidul Rac. Ceea ce îi apropie oarecum este dorinta de a călători si gustul pentru aventură, dar este destul de problematic dacă aceste aspecte sunt de ajuns pentru a le salva relatia.

Rac-Capricorn

Divergentele dintre cei doi se manifestă pe toate planurile, făcând imposibilă colaborarea dintre ei atât din punct de vedere profesional cât si sentimental. Capricornul este flegmatic iar Racul nu reuseste să treacă peste ironia sfidătoare a acestuia. În plus, în timp ce Capricornul încearcă să-si creeeze o imagine cât mai favorabilă în ochii celorlalti pe Rac nu-l interesează acest aspect.

Rac-Vărsător

Este bine pentru amândoi să se limiteze la o cooperare pe plan professional, fără implicatii sentimentale.
Sunt plini de imaginatie si au certe inclinatii artistice dar temperamentele diferite îi despart fără drept de apel. Racul se manifestă în mod egoist si este posesiv, în timp ce Vărsătorul, doreste să-si păstreze cu orice pret libertatea.

Rac-Pesti

Au multe puncte comune mai ales în ceea ce priveste sensibilitatea, niciunul neagreând manifestările violente în limbaj sau gesturi. Racul admiră altruismul Pestilor si cum ambii au moduri de a gândi cel putin ciudate pentru cei din jur au toate sansele să se înteleagă excelent. Dominatia Racului este evidentă, dar la fel de clar este că se înteleg doar din priviri, astfel că relatia lor poate fi una foarte serioasă si de lungă durată.

Rac-Berbec

Berbecul agresiv, plin de pasiune arzătoare nu se poate împăca cu moliciunea Racului. Primul îl consideră pe nativul din Rac plicticos, plin de tabieturi iar acesta se va considera jignit de impulsivitatea Berbecului. Pe pozitie de egalitate nu vor fi nici măcar din punct de vedere profesional, Racul fiind clar dominat de Berbec.

Rac-Taur

În relatia lor, cei doi trebuie să învete să facă compromisuri dacă vor să ajungă la o întelegere si legătura lor să dureze. În ciuda simpatiei manifestate la început si a dorintelor aproape identice: întemeierea unei familii numeroase în mijlocul căreia să ducă o viată linistită, între ei apar conflicte datorită firii orgolioase a Racului care nu se împacă cu pragmatismul Taurului.

Rac-Gemeni

Gemenii, superficiali cum sunt si aflati în permanentă agitatie îl irită pe conservatorul Rac, mai casnic si posesiv. Plin de umor si vivace, Gemenii vor fi totusi cuceriti de sentimentele profunde si de fantezia nelimitată a Racului. Există asadar sanse de a se întelege, e drept minore, dar există.

https://www.paranormal.ro/wp-content/uploads/2019/04/logo-white2.png

In armonie cu Universul…