Se incarca...

 
https://www.paranormal.ro/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

DivinatiileCartile Lenormand

https://www.paranormal.ro/wp-content/uploads/2019/06/lenormand-tageskarte-e1559943061641.jpg

Folosesc cărțile Lenormand de foarte mult timp și pot spune că nu m-au dezamăgit niciodată. De fiecare dată când sunt la o răscruce de drumuri sau vreau să iau o decizie importantă, deschid cărțile Lenormand pentru a afla cum arată viitorul meu, în felul ăsta pot să modific sau să mă protejez de eventualele neplăceri. Cu timpul am căpătat destulă experiență și am început să deschid cărțile și pentru alții. Practica e totul și este foarte util să practicați și pe alții nu doar pe voi, în felul ăsta vă dezvoltați acuratețea cititului. Pentru începători, recomand să faceți o poză tabloului și să folosiți o agendă în care să scrieți citirea, apoi în timp, să comparați evenimentele cu tabloul și cu citirea voastră. În felul ăsta vă puteți corecta și puteți vedea unde ați greșit citirea. Eu am făcut citiri diverse și am rugat prietenii să-mi spună evenimentele importante pe o durată de 6 luni. Înarmați-vă cu răbdare și veți vedea că în timp o să puteți citi cărțile cu o ușurință de invidiat.
Voi prezenta niște etalări și descrierea cărților Lenormand plus interpretări în diferite ipostaze. Folosiți acest ghid și vă garantez că în scurt timp veți ghici că un adevărat profesionist(-ă).

Cărțile Lenormand sunt foarte populare deoarece a citi trecutul, prezentul și viitorul în aceste cărți este deosebit de simplu. Această metodă de divinație îi aparține domnișoarei Lenormand, ghicitoare celebră din secolele XVIII-XIX. Se spune despre ea că le-ar fi citit viitorul Împărătesei Josephine a Franței, Țarului Alexandru I și lui Robespierre. Madame Lenormand faimoasă deja în timpul ei, a ghicit că Napoleon divorțează de Josefine și a ajuns pentru o perioadă de timp la închisoare.
https://www.paranormal.ro/wp-content/uploads/2019/04/logo-white2.png

In armonie cu Universul…