Se incarca...

 
http://www.paranormal.ro/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

MagiaVrajile

http://www.paranormal.ro/wp-content/uploads/2019/06/witch-magic.jpg

Vrăjile sunt cele mai puternice lucrări magice, făcute de mâna unei vrăjitoare și ele nu pot fi desfăcute decât de alte vrăjitoare. Adică omul singur, cu puterile lui, nu se mai poate desface dintr-o vrajă. Sunt trei căi de a dezlega o vrajă. Fie să știi ce vrajă a fost făcută, fie persoana respectivă să se răzgândească, iar vrăjitoarea să dezlege legătura blestemată, fie să porți din vreme un talisman apărător împotriva vrăjilor. Eu pot, prin vraja făcută la lumina lunii, la cântat de cocoș sau în faptul zilei, să tulbur făcute și nefăcute, să îngenunchez pe oricine, să ai spulber voința și să îl fac să se dea legat de mâna puterii mele.

Vraja poate fi transmisă prin puterea duhurilor, a gândului, poate fi dusă personal ori poate fi dată celui menit prin pământ, prin apă, prin aer sau prin foc. Adică prin oricare dintre elementele care sunt în stăpânirea unei vrăjitoare.

Orice vrajă, însă, nu poate fi trimisă fără a respecta ceremonialul cerut din vechime. Lumea întreagă, cu toate ale ei, făcute și nefăcute, se află sub stăpânirea vrăjitorească a șapte mari puteri (scaune ori domnii cum li se mai spune). De aceea, fiecare lucrare ce le este cerută de vrăjitor, trebuie să fie adresată puterii care o conduce. Cele șapte domnii și-au împărțit cerul, pământul și lumea de dincolo și fiecare a primit pentru sine o zi, o noapte, o stea și o planetă. Tot așa, pentru fiecare putere în parte, corespunde câte o culoare din curcubeu, câte o însușire specifică, câte un viciu, câte un păcat și o virtute.

Numele ascunse ale celor șapte domnii ale lumii, care le numesc “începătorii” magiei albe sau negre sunt Anael, Gabriel, Orbiel, Zadiel, Saniel, Mihael și Rafael, iar invocarea lor, chemarea și rostirea acestor nume trebuie să o faceți cu mare grijă și nu în auzul tuturor.

Întâi trebuie să știți că:

  • Samiel este îngerul lui Marte, stăpânitorul durerii;
  • Zadiel, cel al lui Jupiter, începătorul fiintelor omenesti;
  • Orbiel este puterea lui Saturn, salvatorul celor bolnavi prin mirul sfânt;
  • Rafael, cel ce are sub puterea lui planeta Mercur, începător al deșteptăciunii și al miscării;
  • Anael este îngerul lui Venus, cel care stăpânește căsătoria și destinul omului în pereche;
  • Gabriel si Mihail sunt puterile de început ale Lunii si Soarelui, cei ce comanda apei și căldurii, întunericului și luminii.

Iată, acum, pe scurt, câteva îndrumări de bază pentru a putea lucra cu puterile vrăjitorești. Toate cele ce urmează, căutați nu doar să le citiți, ci să le memorați bine, pentru ca nu cumva, din neatenție, să faceți vreo greșeală în lucrările ce le veți încerca. Altfel, mare primejdie vă poate aștepta. Primejdia vrăjilor este aceea că ele se pot întoarce împotriva rostitorului și făcătorului lor, iar uitarea poate aduce după sine pierderea puterilor și legarea sufletului în iad. Asadar….ATENȚIE MARE!

Sunt șapte feluri de lucrări vrăjitorești ce se pot face:

– Vrăjile de pedepsire și de ispășire, vegheate de începătorul Samiel.
– Lucrările de ghicire a viitorului și de aflare a marilor mistere, cele ce stau sub semnul Lunii.
– Lucrările pentru oameni de stat, pentru mărire și ambiție se fac sub puterea lui Zadiel.
– Vrăjile de dragoste, elixirele și filtrele iubirii sunt chemate de îngerul Anael și stau sub puterea planetei Venus
– Vrăjile care caută adevărul, știință și favorizarea însușirilor plăcute oamenilor se săvârșesc sub puterea lui Rafael
– Bogăția se cere și capătă sau se pierde numai sub semnul Soarelui.
– Și în cele din urmă, cele mai rele, mai grele și mai periculoase lucrări vrăjitorești, cele de blestem sau de moarte sunt cerute semnului lui Saturn.

Apoi, să mai știți că Rafael este cel ce are pe mână visele și citirea semnelor de orice fel ar fi ele și bune și rele; Orbiel este cel care cheamă asupra lucrării întreaga putere a Celui de Sus; Mihael aduce adevărul; Anael aduce milă; Samiel aduce dreptatea iar Gabriel aduce viața fără de moarte, secretul tinereții și salvarea sufletelor păcătoase.

Recomandări de bază pentru începători

Vrăjile sunt “de lumină”, adică cele făcute pe ziuă, în lumina zorilor ori în ceasurile bune și “de întuneric”, cele făcute noaptea, în ceas rău, când se cheamă demonii și se deschide pământul.

Așezați fiecare vrajă în ziua anume ursită și descântată. Astfel: sâmbăta și marțea trimiteți lucrările rele, cele de pedeapsă și de chin, blestemele, etc. Vinerea lucrările amorului, iar lunea, miercurea și joia, pe toate celelalte. Duminică nu este bine să faceți vrăji căci este ziua Domnului și ele nu vor fi bine primite. Puteți, în caz de mare nevoie, să lucrați cu puterile și duminica, dar numai după apusul soarelui ori și mai bine, după ce este trecut de miezul nopții.

Înaintea fiecărei lucrări postiți o zi, spălați-vă bine fața, mâinile și chemeți de nouă ori, cu voce tare, numele puterii respective, căreia vreți a-i închina sau ai cere vraja. Nu apelați niciodată la una dintre marile puteri în perioadele când Marte și Saturn sunt în urcare pe cer, căci acestea sunt planete rele și răzbunătoare. Este bine ca după fiecare vrajă să lăsați loc de dezlegare, căci roata vieții se poate întoarce oricând, iar voințele și vrăjmașiile oamenilor se schimbă cum nici nu vă puteți gândi și este mare păcat să vă treziți vreodată înaintea unei lucrări ce a-ți făcut-o și nu mai poate fi dată înapoi.

Nu uiati să vă păziți toate cele ce întreprindeți cu descântece de farmece și cu talismane apărătoare ce le voi arăta la vremea lor cum trebuiesc făcute și purtate. Vraja este cel mai bine să o dați sau să cereți să fie dată (adică trimisă, aruncată) la capete de pod, la răscruci de drumuri, la vederea unei troițe părăsite, la apa curgătoare ori stătătoare și la drumuri de seară, când au cea mai mare putere.

Lucrarea legată de vrăjitoare puternică nu poate fi dezlegată decât de una de rang cel puțin la fel de înalt. De aceea nu încercați să dezlegați făcături ce se arată mai puternice decât ceea ce știți că puteți, ori unele pe care nu le înțelegeți.

Dacă cerința de a desface o vrajă nu vă este auzită de la cea de-a treia încercare, nu mai insistați, căci este clar că nu aveți aceeași putere cu cea care a urzit vraja. Îndepărtarea vrăjilor de propria casă se face cu tămâie bărbătească, cu două fire de busuioc și de năvalnic puse în cruce deasupra ușorului ușii sau stropind șapte zile la rând pragul casei cu urină de față mare.

Vrăjile cele mai la îndemână de făcut, mai ales de către încăpători, sunt enumerate mai jos.

________________________________________

Făcutul de Fapt

Aduce boală în casă și în trupul dușmanului numit. Timp de șapte duminici la rând,, strângeți într-o oală nouă câte o cană cu apă, luată din fântână chiar când se aude toaca la biserică. (Este bine ca oala să fie de furat, dar dacă nu se poate, folosiți una cumpărată). Tot în aceleași zile, adunați șapte fire de urzică, rupte cu mâna stângă. Urzicile le fierbeți în apa neîncepută, iar în timp ce stau pe foc le vrăjiți de trei ori, chemând așa:

Drac și ied împielițat
Copitat și încodat
Du-te, du-te, iute, iute,
Între ochi între sprâncene
De la inimă la gene
Fă-i de fapt și de urât
Dă-i de dat și de făcut.

Zeama lucrăturii o veți arunca în poartă ori în pragul celui ce vreți a-l vrăji, așa ca el să calce în fapt și să nu mai aibă leac.

________________________________________
Facutul de Legat

Puteți lega un bărbat de casă sau o femeie anume, în așa fel încât să nu mai aibă ochi pentru altcineva. Pregătiți patru fire de mătase, lungi de jumătate de metru, pe care le ardeți câte un pic la ambele capete, la lumânările albe aprinse în camera magică. Dacă aveți ațe din pernă sau cămașa celui căruia i se face vraja, este cu atât mai bine. După ce afumați firele, numiți de trei ori cu glas puternic pe cel căruia îi sunt destinate în timp ce înnodați împreună toate patru firele. Trebuie să rostiți întreg numele persoanei, adică numele și prenumele (dacă are mai multe prenume acestea se vor rosti toate). Descântați apoi tare și clar:

Te leg și legat să stai
Amuțit, încremenit
Ca steaua din cer,
Ca apa din put
Înjunghiat, încorsetat
În pământ, în trup de om
Din lut și din piatră rea
Până ce m-oi răzbuna
Inima lui…. ( se rostește întreg numele bărbatului respectiv) oi lua.

Ațele (firele) se trec peste lama cuțitului și se pun deoparte. Lucrarea și chemarea se repetă așa cum am arătat mai sus, de nouă ori în timp de o zi și o noapte întreagă.

________________________________________ 

Făcutul cu Frigarea

Se face și se trimite celor mai puternici dușmani pe care îi aveți și dacă este bine făcută, vraja nu dă greș niciodată, iar dușmanul nu se poate apăra în nici un fel. Ca și vrajă cu cuțitul, nu este nevoie ca persoana indicată să atingă sau să folosească obiectul dat de vrăjilor. Puterea ei este dusă la depărtare și cel în cauză nu se știe apăra și nu găsește semn că ar fi sub lucrarea cuiva. Luați un ac lung de oțel și încălziți-l la foc, așa ca și atunci când puneți cuțitul. Într-o oală de pământ umplută cu apa, nefolosită și neclintită din loc timp de o zi, aruncați o rădăcină de “untul pământului” și cinci monede pe care le meniți atunci când le dați drumul în apa astfel:

Una pentru cap,
Două pentru trup
Trei pentru mâini
Patru pentru picioare
Cinci pentru inimă și gând.
Lucrarea o veți face doar în primele trei zile după luna plină, astfel: înfigeți acul fierbinte în rădăcină plantei magice, de trei ori la rând, spunînd:
Țeapă înțeapă,
Peste nouă mari aruncată
făcut de mână de om
Risipit de neom,
Cu nume de fiară,
Cu trup de balaur
Cum arde focul în vatră
Așa să-l arzi și tu pe….(numele întreg al persoanei respective)

“Făcutul cu frigarea” poate fi folosit și pentru a aduce sau a lega un bărbat de o anumită femeie. În loc de descântecul de mai sus spuneți următoarele, respectând restul ritualului:

Țeapă înțepată
Peste nouă mări aruncată
Cum arde focul în vatră
Așa să-l arzi tu pe…(numele întreg al bărbatului respectiv)
Inimă lui să pleznească
După….(numele întreg al femeii respective) să se zvârcolească
Și nimic să-l ostoiască
De-ar crapă, de-ar plezni
Doar cu… (numele femeii) să poate trăi
La….(numele femeii) să-l aduci
Pe roți, pe butuci
Iute ca gândul, repede ca vântul.

La sfârșitul fiecărui descântec, stropiți cu câte o gură de apă varvul țepușei pe care îl înfigeți apoi în pământul din față ușii. Este una dintre cele mai puternice vrăji din magia albă pentru că ea este facută de trei ori și trecută prin apă, foc și pământ.

http://www.paranormal.ro/wp-content/uploads/2019/04/logo-white2.png

In armonie cu Universul…