Se incarca...

 
http://www.paranormal.ro/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

MagiaPentru inceput

http://www.paranormal.ro/wp-content/uploads/2019/04/whitemagiclovespells.jpg

Un loc sacru în care poți găsi textele magice pentru nevoile tale…

“Cititorule, poți face cu aceste pagini ce vrei, dar după ce le vei cați nu vei putea nici să le uiți, nici să le disprețuiești. Dacă ai avut îndrăzneala să deschizi această carte și dacă vrei s-o urmezi până la capăt, trebuie să știi că ea poate face din tine un rege sau un smintit. Dacă ești puternic, ea îți va fi sprijin la nevoie, dacă ești curat, îți va fi lumina, iar dacă ești înțelept, ea va fi coroana înțelepciunii tale. Puterea vrăjilor mele, tăria magiei albe se află în această carte. Ea în sine este un talisman ce vă poate feri de multe rele care pândesc din zona ocultă a existenței noastre”

                                                                                                          CIREȘICA

Ce vrei de fapt?
Țineți minte…aceste magii sunt adunate de prin tot internetul și de prin cărți foarte vechi de magie ce le am în bibliotecă personală așa că nu-mi trimiteți e-mailuri cu referire la textele date!

CEEA CE TREBUIE CUNOSCUT ÎNAINTE DE A ÎNCEPE ORICE FEL DE VRAJĂ!!!

Sfaturi de baza pt. începători

Pentru toți începătorii, care vor pătrunde pe tărâmul vrăjitoriei. Țineți minte legile ce trebuie să le respectați și pe care nu le veți scapă din vedere nici o clipă.

 • Nu folosiți magia pentru răzbunări.
 • Nu folosiți nimic nepermis în ziua duminicii, înainte de apusul soarelui.
 • Înainte și după vrajă, faceți o rugăciune.
 • Nu spuneți nimănui ceea ce vă dezvăluie îngerul păzitor.
 • Nu folosiți cuvinte pe care nu le înțelegeți.
 • Nu cereți spiritelor să facă rău.
 • Curățați totdeauna locul, măturându-l de șase ori, în șase direcții diferite.
 • Nu mâncați carne înainte si după vrajă.
 • Curățați-vă corpul și hainele.
 • Trei zile înainte de ritual, nu dormiți cu nici un chip în timpul zilei.
 • Feriți-vă înainte sau între vrăjitorii să atingeți un om mort sau un muribund.
 • Toate descântecele le veți spune clar, cu voce tare.
 • Nu ridicați tonul niciodată în timpul descântecului.
 • Dacă spiritul vă spune că o anume vrajă nu trebuie făcută, nu o faceți și nu repetați cerința făcută, vreme de șapte zile.

Unelte Trebuincioase

Pentru a purcede la orice fel de acțiune de magie, trebuie să aveți anumite instrumente. Ele vor fi descântate înainte de folosire, stropite cu apa magică, cu sare și cu cenușă, unse cu ulei sfânt și suflate de patru ori cu aer din propria suflare. Multe sunt sculele unei vrăjitoare. Multe sunt cele de care se folosește pentru a descânta și a face farmece, dar puține sunt cele care sunt văzute de ochii profanilor.

În funcție de farmec sau vrajă trebuie să ai…….

 • fusul – din lemn de cireș sau de paltin, lucrat de mână și neatins de scula de fier
 • lingura de lemn – care poate să fie nouă sau veche
 • ghiocul – pe care vei învăța să-l asculți
 • un lacăt nou cu trei chei – pentru legări și dezlegări
 • o sfoară din fir de urzică – subțire dar rezistentă, cu o lungime de cel puțin doi metri
 • foarfeca cu mâner de argint
 • oala de lut nouă – pentru apa neîncepută
 • un cuțit cu vârf – numai cu mâner din lemn, despicat la lumina lunii. Cuțitul, unul din instrumentele de bază al vrăjitoarelor, nu trebuie să vadă niciodată lumina soarelui
 • sare si grâu neîncolțit, luate de la priveghi
 • o punguliță cu pământ – pământul să fie luat de la capul gropii săpată pentru o fecioară
 • aripa de pește – pe care vrăjitoarele o folosesc pentru întoarcerea farmecelor date pe ape
 • osul din capul pieptului (iadeș) de la un cocoș negru, fără pană albă, care să fi împlinit un an, dar nu mai mult de un an si jumătate
 • furca cu doi dinți – care este înțepătoarea spiritelor (magie neagra!!!)
 • vârtelnița – locul de la porțile iadului

Vrăjitoarele descântă toate acestea, peste foc, la miezul nopții, când se aude primul cântat al cocoșului la vârtelniță. Adică într-un loc unde sunt vârtejuri pe o apă curgătoare. Aceste locuri sunt puține și știute de vrăjitoarele care au trecut de rangul întâi.

Pentru începători nu este recomandat cu nici un chip a merge la vârtelniță, căci este unul dintre cele mai periculoase locuri ale magiei albe și negre. La vârtelniță, la încurcătură de ape, se lucrează numai cu duhuri și trebuie mare putere pentru a le stăpâni. Nici o iotă din ritual nu trebuie uitată sau sărită, iar între primul și al treilea cântat de cocoș, totul trebuie să fie terminat, în tăcere și fără nici o vorbă în plus. Asta pentru că la vârtelniță, în aceste locuri speciale, porțile iadului sunt cele mai aproape de lumea această și a le tulbura deschiderea sau a greși chemările poate să însemne sfârșitul pentru un neștiutor în ale magiei.

De vârtelniță se folosesc rar chiar și marile vrăjitoare. Și numai în anumite nopți, când porțile se deschid și când vraja are putere de nouă ori mai mare, iar Lumina și Întunericul se află în pace și în echilibru între lumea această și cea de dincolo. Acolo, la porțile iadului, se fac în secret marile ritualuri ale magiei negre, se trimit blesteme și se cer dezlegările cele mai grele. Aici se fac vrăjile cu argint viu, cu foc și cu apă, vrăjile de dezlegat și cele care nu mai au întoarcere. De aceea, niciunuia dintre începători nu-i este permis să pătrundă în preajma vârtelniței și nu este recomandată sub nici un chip folosirea sau căutarea ei de către aceștia.

Unde și cu ce se fac lucrările vrăjitorești?

Începeți prin a vă pregăti o cameră liberă, care va folosi numai pentru aceste lucrări. Pereții vor fi albi și este necesar să știți încotro este vestul și estul, nordul și sudul. Centrul camerei va fi gol, pentru trasarea cercului magic.

Masa pe care vor fi așezate instrumentele descântate nu poate fi din metal și nu poate conține metal, fie chiar cuie, șuruburi sau încuietori pe la sertare. Acoperitoarea mesei trebuie să fie obligatoriu din pânză albă și nicidecum din plastic sau alte materiale, iar în cameră se va afla neapărat și o oglindă mare.

Acum puteți trece la alegerea instrumentelor așa cum au fost arătate mai sus. Timpul în care le veți procură depinde de hotărârea ce-o aveți de a practică magia. Cele descrise sunt sculele cel mai des folosite la descântece și vrăji, dar nu este obligatoriu să le aveți pe toate.

Când pregătirile sunt gata, toate acestea trebuie descântate și ursite în numele unui spirit puternic ce vă va fi de ajutor în lucrările ce le veți întreprinde. Se dau deoparte instrumentele din lemn de cele de metal, din lut ars ori nears, fire toarse, urzeală ori din alte materiale. Toate acestea se acoperă apoi cu o pânză mare albă și se lasă nemișcate două zile și două nopți, timp ce îl veți petrece postind și rugându-vă. Oglinda trebuie și ea acoperită în tot acest timp, pentru a fi ferită de influențe rele.

Pe masă, veți pregăti un vas de sticlă cu sare marină cât mai pură și cu cenușă de lemn. În cea de-a treia zi, cea în care veți urși toate sculele, aduceți din afară casei un vas cu apa, de la o fântână din care nu s-a scos în acea zi apa ori de la un izvor. Dacă este posibil, faceți acest lucru înainte de răsăritul soarelui. Apa trebuie să fie neprivita și nevorbita sau, cum se spune să fie neîncepută. Pentru această, pe tot drumul către și de la locul din care luați apa, nu vorbiți cu nimeni, pe oricine ați întâlni. Vasul trebuie dus și adus numai cu acoperitoare din pânză sau lemn. Vasul cu apa va fi pus în cameră pregătită și se lasă neclintit, până la apusul soarelui.

Acum este momentul să începeți.

Întreaga masă se descoperă de pânza de pe ea, iar apa la fel. Aprindeți șapte boabe mari de tămâie, apoi puneți mâinile deasupra vasului cu apa și suflați de trei ori peste ea, peste sare și peste cenușă. Apoi se descântă în felul următor:

Ursirea uneltelor magice
Foc, Pământ, Aer si Apa
Binecuvântate fiți
Semn al leului si al cerului
Semn al tuturor celor de sus
Binecuvântate fiți
Luna, ispita nopții
Întuneric si lumina
Binecuvântate fiți
Nord si sud si est si vest
Verde, rosu si violet
Alb si negru,
Binecuvântate fiți
Puteri din est
Puteri din vest
Puteri din nord
Puteri din sud
Binecuvântate fiți
Stâlpi de potop si stâlpi de foc
Sângele pământului
Adorat si invocat
Binecuvântate fiți
Înalt si adânc
Apa si pământ
Binecuvântate fiți
Acum si pururea si-n vecii vecilor
Amin!

La sfârșit faceți pe sticla oglinzii o cruce mare cu degetul înmuiat in ulei de măsline si aprindeți candela. Acum, toate instrumentele magice pot fi folosite la tot ce veți întreprinde.

 Notă: Textele Magice sunt redate după vrăjile marilor vrăjitoare care au avut bunăvoința să împărtășească din vastele lor cunoștințe. Eu le-am luat din cărți vechi și sincer nu știu toate numele celor care le-au conceput pentru că multe nu sunt semnate. Oricum, le mulțumesc fără să le cunosc.

Talismane Farmecele Deochiul Vrăjile Descântecele
Pentru protecție Cum se fac? Ce este și cum se face? Texte si descrieri Cum să scăpăm de lucrările făcute asupra noastră?
Când se fac lucrările vrăjitorești? Ierburi vrăjitorești Dezlegări si Desfaceri Leacuri si vindecări vrăjitorești
Când? Tâlcul lor Scapă de vrăji Cum se fac?
http://www.paranormal.ro/wp-content/uploads/2019/04/logo-white2.png

In armonie cu Universul…