paranormal.ro

Magia

Ganduri……
Vrajitoria, Magia Alba, Ceremoniile Magice, Incantatiile, Lumanarile Magice, Magia Neagra, conjuratiile si Invocarile. Sunt toate aici pentru a te ajuta sa treci usor prin viata. Daca vei “crede” in puterea Magiei, visul tau se va adeverii. Asa sa fie! Toti avem nevoi in viata de magie iar Magia vine in favoarea noastra pentru a ne ajuta sa reusim. Oricare ar fi dorinta, puterea, banii, faima, razbunarea, dragostea sau ura….Universul poate fi chemat sa se uite spre noi si facut sa ne asculte prin Vraji si Magie.

Efectul pregătirilor, parfumurilor, oglinzilor, pantaclelor este o veritabilă beţie a imaginaţiei ce trebuie să acţioneze puternic asupra unei persoane impresionabile sau nervoase.
Ghicirea unor evenimente viitoare nu este posibilă decât pentru cei care lucrează în lumina astrală.

Ghicitorul poate îmbrăţişa, printr-o singură intuiţie tot ce un om a stârnit : ură sau iubire în jurul lui ; el poate să-i citească intenţiile în gând, poate să prevadă obstacolele ce le va întâlni în cale şi moartea violentă care-l aşteaptă; dar nu poate prevedea determinările sale intime, voluntare, capricioase, care urmează consultaţiei, numai dacă nu cumva ghicitorul viclean nu pregăteşte el însuşi împlinirea profeţiei.

Sa-i dam drumul…..

In primul si in primul rand citeste avertizarile, magia si/sau vrajitoria nu sunt lucruri cu care sa te joci. Sunt unelte cu care poti manipula spatiul si timpul, unelte cu care poti modifica cursul firesc al lucrurilor, al trairilor, al intamplarilor. Practic, folosind aceste instrumente, poti manipula legile universului in care traim. Cel care foloseste aceste instrumente trebuie sa fie bine pregatit si trebuie sa inteleaga ca renunta, el insusi la drumul firesc ce i-a fost dat. Cel in bransa, nu doar ca isi schimba radical modul de viata, dar, isi schimba propriul destin. Cel ce foloseste aceste instrumente, este asemeni calugarului plecat in pustnicie, singur si uitat de lume. Cel mai important lucru de care trebuie sa tii cont este faptul ca ceea ce vei da, aceea vei primii, asa ca fii cu mare bagare de seama cand incerci sa pasesti pe treptele spre aceasta lume ….. magica. Odata ce ai trecut pragul nu mai exista cale de intoarcere, ce e facut, e bun facut asa ca ia seama bine inainte de a intra pe “usa”.

Pentru a intelege cel mai bine cum functioneaza magia, ar trebui sa studiezi mai intai legile transferului de energie. Ca in orice domeniu, ai nevoie de instrumente, care sunt ele si cum se confectioneaza le vei gasi intr-o categorie separata. Exista ritualuri de toate felurile, in unele folosim drept ajutor obiecte, in altele entitati sau chiar pe amandoua. Categoria Magia Neagra este parolata si se va intra doar dupa ce dati dovada de maturitate si experienta in domeniu.

Pentru comunicare si socializare puteti accesa forumul nostru de la adresa

http://forum.paranormal.ro

Va dorim succes si intelepciune in alegerile facute!

  1. Pentru inceput (instrumente si sfaturi utile)
  2. Magie Alba
  3. Magie Neagra
  4. Dezlegari si Desfaceri
  5. Deochiul

*Sectiunea magie este in plina dezvoltare, va rugam sa reveniti sau sa va inscrieti in http://forum.paranormal.ro pentru a fi la curent cu actualizarile.

Exit mobile version