Se incarca...

 
http://www.paranormal.ro/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

MagiaDescântecele

http://www.paranormal.ro/wp-content/uploads/2019/06/Magic-spells.jpg

Sunt lucrările care se fac pentru întoarcerea sănătății, pentru vindecare, pentru dezlegarea de boli, de deochi sau pentru eliminarea unor rele puse de altă vrăjitoare asupra omului respectiv.
Puterea și harul vrăjitoarei sunt hotărâtoare pentru reușita descântecului, iar pentru întărirea rezultatului, eu și toate celelalte mari vrăjitoare preparăm mai multe feluri de fierturi și amestecuri de plante descântate trecute prin mâinile noastre.
Descântecul este bine să se facă în zori sau în faptul serii, dar el are efect în orice timp al zilei sau al nopții. Este oprit, însă, a fi făcut în zile de sărbătoare religioase ori de către vrăjitoarea care nu a avut copii sau nu este curată trupește și sufletește.

Descântec pentru alungarea tuturor farmecelor
Iată acel descântec despre care am aflat că e bun de folosit la alungarea tuturor farmecelor făcute sau de făcut. El trebuie repetat trei zile atunci când se vede luna nouă pe cer, în prima marți, joi sau sâmbătă din lună:

Fapt de 99 de chipuri
Fapt de 99 de feluri
Fapt de lut, fapt de bărbat
Fapt de muiere, fapt de băiat
Cu păr, cu ou de pui
Cu urmă de sfredel
Cu aruncare în vânt
Fapt cu rac, cu talpă de șoarece orb
Cu piele de șarpe, cu sânge
Fapt cu țărâna de cai
Fapt cu praf de țațana ușii
Cu piedică de la mort
Fapt din fântână părăsită
Fapt din răspântii de drum
Fapt cu mătura lepădată
Cu turtă de grâu și de pleavă
Din 9 câmpuri
Din 9 păduri
Fapt cu usturoi de la Sfântul Andrei
Fapt cu mătrăgună
Fapt cu hram de Sfântul Gheorghe
Fapt cu mâna de om mort
Cu păr de muiere
Cu culcuș de iepure
Cu țărâna de mormânt
Fapt de pagubă și de urât
De nebuneală și de despărțire
Aruncat în fața casei, în dosul casei
În stânga și în dreaptă
În horn, în așternut și pe ape
Luna luminată, ia faptul
Din casa mea, din sălașul meu
Din toate ale mele
Și din jurul meu
Luna luminată
Ia și faptul și strigarea
Și să-l treci din vad în vad
Să-l duci în munți, în pustii
Unde câinii nu lătra
Și cocoșii nu cântă
Lasă-ne cum ne-a lăsat
Domnul nostru pe pământ. AMIN!

Descântec pentru un farmec făcut casei tale
Împotrivă farmecelor trimise asupra casei tale, se poate rosti un descântec aducător de spor și noroc. Descântecul acesta îl puteți rosti singuri, fără să fie nevoie de pregătiri speciale înainte. Trebuie să aveți la îndemână un vas cu apa neîncepută, cu care după rostirea descântecului, veți stropi prin casă, pragul și ferestrele:

Cu buciumul am buciumat
Cu gura am descântat
În astă apă am băgat
Leacul și descântecul lui…..(aici se rostește numele de botez al persoanelor care locuiesc în casă)
Am descântat, am dezlegat
De rele, de făcătură am scăpat
Din casă, din soartă, din familie
Din spor și din câștig.

Descântec pentru aducerea înapoi a bărbatului
Se lucrează cu acest descântec pentru un bărbat care și-a părăsit casa, iubita, logodnica ori nevasta și se poate rosti și asupra lui însuși și asupra unui obiect sau veșmânt pe care apoi îl veți da să-l poarte fără că el să știe că acel lucru a fost descântat, pentru aceasta rostiți așa:

Cum nu rabdă femeia nepișată
Așa să nu rabde….(numele de boez al bărbatului)
Fără…..(numele de botez al femeii părăsite)
Până se întoarce la dragostea ei
Cum fierbe pișatul în om
Așa să fiarbă inima
Și sufletul și sângele în …..(iar se rostește numele bărbatului)
Pînă se întoarce la ea înapoi

Descântec de dragoste
Este vorba de un farmec care se lucrează numai în mod direct pe numele și trupul unei anumite persoane fie de sex feminin, fie masculin. El face ca legătura dintre două persoane să dureze timp îndelungat, să fie tare și de nedesfăcut, iar femeia sau bărbatul respectiv să nu mai poată avea ochi pentru altcineva și nici aplecare către dragosteea altcuiva.
Luați un vas cu apa neîncepută, lăsată peste noapte la lumina Lunii, vas în care turnați 12 picături de miere și 6 bucățele dintr-o lumânare roșie care a ars în biserică la o nuntă ori la un botez. Presărați apoi puțină tămâie și un pic de busuioc sfințit. Trebuie să aveți mare grijă însă, ca să nu cumva să vadă apa aceasta lumina soarelui, în dimineață în care veți rosti lucrarea de legare. Cu o lingură nouă de lemn, amestecați apa din vas de 12 ori, în sensul în care merge Luna pe boltă cerească, rostind următoarele:

Cum se lipește ceara de mâini,
Și mierea de gură,
Așa să se lipească dragostea lui (numele de botez al bărbatului respectiv)
De dragostea lui (numele de botez al femeii)
Să rămâie mănoasă
Ca pâinea în încăpere,
Ca mierea în ulcele,
Ca vinul strecurat,
Ca izvorul cel curat.
De dragoste, de iubire
Și de mulțumire.
Adăugat și primit și umplut.

Apa respectivă se va da bărbatului sau femeii să o bea, fie direct fie dacă nu doriți să știe despre descântec, strecurată în mâncare ori în băutură.

Descântec contra celor diavolești sau impotriva magiei negre.

Acest descântec are putere numai dacă știți sigur că vi s-a făcut o vrajă si dacă se cunoaște persoana trimițătorului, dar fără a ști neapărat ce anume lucrare ori trimitere vi s-a destinat precis.        Luați o mană bună de sare descantată și presarați-o în fața pragului. Apoi faceți cu ajutorul cuțitului magic cate o cruce pe podea în fața fiecarei intrări din casă, la usi, ferestre, gura sobei și așa mai departe, rostind la fiecare cruce facută, urmatoarele:

Tu șarpe, belea urâtă,
Cu solzii de aur, cu gura de balaur,
Ieși din corpul ei,
Ieși din sufletul ei, ieși din inima ei.
Du-te pe rătăciri rătăcite
Și pe tălpile plesnite.
În corpul ei să nu mai stați
Și să-i luați pe toți cei frați,
Incălțați, încolțurați,
De 99 de ori blestemați
Unde ciobanul nu paste,
Unde cocosii nu cântă,
Unde vantul nu bate
Și toaca nu toacă.
Acolo să stați,
Acolo să beți, acolo să mancați,
În sufletul, în casa si-n temeiul lui (aici rostiți numele intreg, cu cel de botez si cu toate numele pe care le poartă persoana respectivă)
Să nu mai stați.
AMIN!

Descântecul are efect o perioadă mare, dar numai atâta timp cât nu se schimbă vraja trimisă prin magie neagră. Atunci când aflați despre aceasta sau la cel mai mic semn că se întăreste răul din casă, descântecul trebuie repetat și împlinit din nou, ca să-și sporească puterea.

Descântece și faceri mai puțin cunoscute
Iată câteva feluri de descântece de apărare pentru farmecele ce pot fi cel mai adesea trimise. Aceste lucrări sunt mai puțin folosite, căci nu sunt mulți, chiar și dintre vrăjitori, care le știu face dar ele sunt de mare efect chiar dacă unele operații ori lucruri care trebuie folosite la aceste desfaceri, ori la altele, sunt mai greu de găsit și au cerințe greu de îndeplinit, nu trebuie să va descurajați. Să știți că, cu cât lucrarea este mai greu de împlinit și necesită mai multă sudoare și chin, cu atât este mai puternică, fiindcă legătură se consideră plătită de două ori prin greutatea ei. Și acest lucru trebuie să țineți minte, căci este la fel pentru orice lucrare de magie veți întreprinde, fie ea albă sau neagră.

Dezlegare de văzutul lunii

Descântece și faceri mai puțin cunoscute
Iată câteva feluri de descântece de apărare pentru farmecele ce pot fi cel mai adesea trimise. Aceste lucrări sunt mai puțin folosite, căci nu sunt mulți, chiar și dintre vrăjitori, care le știu face dar ele sunt de mare efect chiar dacă unele operații ori lucruri care trebuiesc folosite la aceste desfaceri, ori la altele, sunt mai greu de găsit și au cerințe greu de îndeplinit, nu trebuie să vă descurajați. Să știți că, cu cât lucrarea este mai greu de împlinit și necesită mai multă sudoare și chin, cu atât este mai puternică, fiindcă legătura se consideră plătită de două ori prin greutatea ei. Și acest lucru trebuie să țineți minte, căci este la fel pentru orice lucrare de magie veți întreprinde, fie ea albă sau neagră.

Dezlegare de văzutul lunii

Pasare albă
Codalbă
Sus suită
Jos plesnită
Suită, răsărită
Ca florile înflorite
Altoile, nealtoite
Ca steaua din cer
Ca roua pe pământ
Cum le-a lăsat Domnul Sfânt.
AMIN!

Dezlegare cu foc viu

Dezlegarea cu foc viu este bună împotrivă trimiterilor de necaz și a celor făcute pe sporul casei ori între iubiți și prieteni. Dezlegarea această o puteți face și atunci cînd persoană are semne că i s-a trimis un fapt de boală gravă ce i-a ieșit pe piele și nu se vindecă cu nici un chip. Pentru această trebuie să găsiți un loc mai îndepărtat.

Locul nu trebuie să fie nici umed, nici uscat, să fie loc curaț și drept, fără buruieni, iar prin apropiere să nu treacă fir de apă. Foarte bine ar fi dacă puteți găsi acest loc între doi stejari gemeni, adică rasăriti în același timp, căci focul se cuvine vegheat și de parte bărbătească și de parte femeiască. Așezați lemne ca pentru un foc și înconjurați locul cu un cerc magic de vreo doi metri lărgime, desenat pe pământ cu praf de sare și cu cenușă din vatră. Aprindeți focul, fără a folosi chibrituri sau lumânare, cu un cărbune de lemn curat luat din jăratec neîntors cu vătraiul și descântați:

Lumină mare
Doamnă mare
De pe 99 de văi venită
Din 99 de țări întâlnită
Să dai leac și trup și fapt
Foc cu apă botezat.
(acum stropiți focul cu cateva picături de apă rece în care a stat, cu o noapte întreagă inainte, o piatră magnetică)
Cu tămâie, tămâiat
(aruncați în foc 3, 7 sau 9 baobe de tamâie ori de sofran)
Cu mătura, măturat
(presărați pe foc o mână de praf din drum, din loc bătut de picioarele oamenilor, dar putin, ca să nu cumva să se stingă focul)
Pară albă, pară curată
Fără prihană
Fără spurcăciune
În lungis
Şi-ncurmeziș
În suiș
Şi-n coborâș
Alb codalb
Roș poroș
Dă-mi și leac si trup și fapt.
AMIN!

Pe focul făcut, puneți un vas micuț de aramă, turnați în el nouă paharele cu apă și aruncați două-trei crenguțe de LEMNUL DOMNULUI. Apoi lăsați să fiarbă foarte încet, căci focul născut viu este mult mai fierbinte decât focul obișnuit și are putere arzătoare mai mare. Dacă apa de la fiertură devine roșie, este semn că lucrarea făcută nu are cale de întoarcere, iar dezlegările de ea le poate face numai o vrăjitoare de ultim rang. În acest caz, stingeți focul și nu mai încercați nimic asupra respectivei vreji, căci este degeaba.

Dacă însă apa din vas este albă, faceți trei cruci cu cuțitul în ea rostind numele celui sau celei căreia ai descântați și procedați mai departe în felul următor: Turnați apa fierbinte peste focul viu ca și cum ați cauta să-l stingeți. Apoi, folosind negreala ce s-a format din cenușă și apă, trageți cu degetul linii în fața ușii, a ferestrelor și a porții de la casa persoanei căreia i s-a făcut trimiterea.

Aceleași semne le faceți și dinaintea oricerei intrări ori destupături din casă (la gura pivniței, la ușa sobei sau a podului, e.t.c.)

Oprirea intrărilor cu acest amestec de apă și cenușă de foc viu este o piedică foarte tare, căci puține lucrări vrăjitorești pot să treacă de fierbințeala focului și de lărgimea apei. Focul viu este foc sfânt, căci el nu are sămânță, adică nu e făcut cu scânteie, cu scăpărici de flacără și are, cel mai adesea culoarea albastră, culoarea lunii, care este cel mai puternic astru al lucrurilor vrăjitorești. În timp ce însemnați deschiderile din casă, numărați cu glas tare îndărăt, de la 9 la 1 zicând așa:

Mãtrice mãtricatã
Lasã gura cãscatã
De la noua tãri si noua mãri
De la trei cãtei bordei
Neagrã ca pacura
Verde ca iedera
Te-oi prinde fãrã picioare
Te-oi lega la intrare
Te-ao taia fãrã cutit
Te-oi arde fãrã foc
Si te-oi manca fãrã de gura
AMIN!

Cu negreala rămasă, puteți unge colțurile la uși și ferestre ori persoana respectivă pe creștetul capului și la încheieturile mâinilor și picioarelor, că să fie dăruită cu noroc și ferită de necazuri.

http://www.paranormal.ro/wp-content/uploads/2019/04/logo-white2.png

In armonie cu Universul…