Se incarca...

 
http://www.paranormal.ro/wp-content/uploads/2018/05/border_bottom_white.png

VARSATORUL

IAN 20-FEB 18
http://www.paranormal.ro/wp-content/uploads/2018/05/aquarius.png
http://www.paranormal.ro/wp-content/uploads/2018/05/border_top_white.png
http://www.paranormal.ro/wp-content/uploads/2019/04/uranus-160x160.jpg
URANUS

20 ianuarie – 18 februarie

– Semn de aer, fix (stabilitate), masculin (extrovertit), guvernat de planetele Saturn si Uranus
– Verbul caracteristic: “a sti”
– Dominanta: clarviziunea
– Atuuri: intuitie, devotiunea, indemanare
– Piatra norocoasă: ametistul, granatul
– Metal: uraniu
– Culoarea norocoasă: verde, argintiu
– Ziua norocoasă: miercuri
– Cifre norocoase: 4, 8
– Locurile norocoase: orasele, locurile aglomerate

Plan General

Planetele Uranus si Saturn domină zodia Vărsătorului. Dacă în mitologia romană, Saturn reprezenta puterea supremă si creatorul tuturor divinitătilor, Vărsătorul (femeia) a mostenit eficienta, rigurozitatea si responsabilitatea. Uranus, asociat senectutii si întelepciunii divinitătilor, asigură acestui semn discernământul si tendinta spre progres. Nativi pot fi capriciosi si neconventionali, dezordonati, lenesi sau lipsiti de consistentă, însă nu le lipseste scânteia de genialitate. Saturn domină deopotrivă Vărsătorul (masculinul) si Capricornul (femininul), ambele semne fiind dispuse să canalizeze energia pentru a-si atinge scopurile; Vărsătorul este mai idealist si va dori realizarea propriilor aspiratii pe când Capricornul este interesat să-si consolideze pozitia în planul socio-profesional.
Principalele caracteristici ale personalitătii persoanelor născute în Vărsător sunt reprezentate de absenta prejudecătilor conventionale, inteligenta, intuitia si nehotărârea. Nativul este independent, orientat spre normele morale si pe responsabilitate personală.
Se poate spune că Vărsătorul este un umanist, pentru că este preocupat în mod deosebit de crearea si buna-functionare a unor organisme care să coordoneze asistenta si protectia socială. Numerosi nativi vor încerca să organizeze campanii umanitare, să colaboreze sau să conducă institutii care să îngrijească bolnavi sau săraci sau să militeze pentru ameliorarea nivelului de trai al celor nevoiasi.
Dacă Leul este asociat plăcerii de a trăi si a realizării confortului personal, Vărsătorul îsi va dedica energia celorlalti, filantropia fiind termenul care-l desemnează în totalitate. Nu se va concentra doar asupra unui singur individ ci va încerca să se dedice unor proiecte care să privească comunităti sau grupuri de persoane cu diferite disfunctionalităti.
Varsătorul consideră că destinul lui este de a crea si pune în aplicare idei necesare progresului umanitătii. Inteligent si meticulos, va depune o muncă asiduă pentru a-si punce în practică proiectele.
Nu cedează cu usurintă, luptă cu îndârjire si poate fi caracterizat drept încăpătânat. Eventualul esec al proiectelor pe care le concepe sau le derulează nu îl vor afecta psihic, pentru că v-a învăta să le privească cu detasare.
Este sensibil, sentimental si emotiv. Pretuieste în mod special libertatea de exprimare si manifestare, atât personală cât si colectivă. Este imprevizibil pentru că desi este un pacifist convins, se poate comporta brutal cu persoanele care nu-i împărtăsesc ideile sau metodele de lucru.
Ca semn de aer, nativul va avea tendinta să analizeze mediul înconjurător. În fiecare persoană născută sub semnul Vărsătorului se va găsi un spirit ingenios, priceput si inventiv, preocupat de imaginarea si confectionarea unor obiecte utile si practice. Îi place să experimenteze si să reformeze. Original, special sau chiar excentric, nu găseste că este potrivit personalitătii sale să se aplece cu seriozitate asupra detaliilor. Are capacitatea de transpunere în lucruri practice sau în idei simple a schemelor tehnice sau a conceptiilor abstracte. Se poate spune că este un autodidact, iar cunostiintele sale sunt vaste si complexe.
Ostil pedanteriei, lucrurilor si conceptiile comune, nutreste un interes deosebit asupra lucrurilor iesite din comun, neconventionale, originale, paranormale sau excentrice. Consideră că unul din obiectivele vietii sale este descoperirea adevăratelor calităti si capacităti ale indivizilor, care să le poată asigura situarea corectă în societate.
Acest semn este cel al dorintei si sperantei, al sociabilitătii si comunicativitătii, al întelegerii si tolerantei. Iubeste viata si îi place să trăiască cu intensitate. Acordă o deosebită importantă tuturor evenimentelor, chiar dacă acestea sunt neimportante. Este prietenos si altruist, si va încerca constant să-si mărească numărul cunostintelor. Nativul este sociabil si afectuos, reusind cu usurintă să se facă simpatizat în orice circumstantă.
Curtenitor, discret si înzestrat cu doză importantă de umor, are nevoie de recunoasterea si respectul celor care îl înconjoară. Nu este greu de satisfăcut pentru că nu vrea decât ca ceilalti să-i aprecieze efortul si stăruinta, încurajându-l din când în când. Simte nevoia de a stabili contacte în plan socio-profesional, pentru că nu poate trăi dacă nu vede că initiativele sale sunt cunoscute si apreciate.
Independent si activ, simte permanent nevoia de a face ceva util si pe măsura aptitudinilor sale. Sesizează cu usurintă sensul exact al evenimentelor însă nu are frecvent abilitatea de a lua decizii, desi în pofida etichetei de idealist se ascunde un luptător. Totodată, desi are idei ingenioase sau revolutionare nu va reusi să le pună în practică. Pentru Vărsător actiunea de a “gândi” este mai importantă decât a “executa”. Evaluarea persoanelor cu care vine în contact o realizează mai degrabă prin intuitia sa deosebită (bazată si pe experientă) decât printr-o analiză profundă a naturii umane.
Este o companie plăcută cu care puteti să aveti frecvent discutii interesante. Vocabularul său este impresionabil si cunoaste sensul cuvintelor pe care le utilizează. Este obiectiv si inteligent, dar de cele mai multe ori nu abdică de la ideile si principiile lui decât dacă i se prezintă argumente imbatabile, teorii sofisticate cu care trebuie să fie de acord până la proba contrară. Are reguli stabile după care se ghidează si pe care le respectă cu strictete. Poate fi si indolent sau dispretuitor, poate nu în mod vizibil, atunci când argumentele sale vor fi contestate, însă de cele mai multe ori este îngăduitor cu cei din jurul său.
Emotiv si sentimental poate fi acaparat de pasiuni foarte violente, animându-l atât dorinta de posesiune cât si nevoia de devotement. Se poate îndrăgosti fulgerător însă relatia poate sfârsi la fel de rapid pe cât a început. Caută să găsească un partener care să-i fie deopotrivă prieten si amant, si care să-l înteleagă si care să-l însotească în pasionantele aventuri sau escapade de orice gen. Doreste să-si împărtăsească toate succesele si esecurile, iar partenerul său să-i fie alături si la bine si la rău.
Nativul dispune de o fortă intimă, este riguros si îsi cunoaste valoarea. Uneori este cam idealist si priveste cu bună-vointă oamenii, chiar dacă acestia nu se ridică la măsura asteptările sale sau chiar îl dezamăgesc. Este conservator si inflexibil, care va fi incapabil să recurgă la compromisuri.
Este foarte rezervat în relatiile cu cei care nu văd si înteleg motivele actiunilor sale. Cu toate că este tolerant si are o viziune profundă asupra vietii, câteodată devine arogant si enervant pentru că se încăpătânează să-si sustină la nesfârsit punctul de vedere. Are tendinta de a-si supraevalua abilitătile si realizările. Deoarece nu apreciază îngrădirea actiunilor sale, poate deveni un rebel nestăpânit, desi ar trebui să recurgă mai des la diplomatie si negocieri.
Din punct de vedere fizic este seducător, are o tinută atrăgătoare si trăsături distinctive. Silueta sa este una atletică, iar chipul său este expresiv. De obicei figura lui se detasează de a celorlalti prin faptul că are fruntea lată iar bărbia îngustă si alungită. Vârsta si scurgerea timpului nu par să-i afecteze chipul, prospetimea sa fizică impresionând pe toată lumea. Vorbeste clar si răspicat, cu un ton amabil, poate usor autoritar. Poate fi caraterizat ca un tip echilibrat si discret, care îsi păstrează o doză de mister
Desi pare retras si neinteresant, dă întotdeuna dovadă de o ingeniozitate surpinzătoare. Tocmai din acest motiv va căpăta eticheta de neconventional, în pofida temperamentului său aparent linistit. Iesirile sale la rampă nu îl vor face dependent de atentia cunoscutilor, pentru că de obicei nu este de acord cu snobismul sau dorinta de a impresiona. Se face remarcat prin naturaletea, echidistanta si bunul său simt.

Defecte

Unul din defectele majore este acela aviditatea de complimente si nu reusească să facă distinctia între aprecierile bine-intentionate si cele care urmăresc să-l lingusească. Are o încredere exagerată în capacitătile sale (si ele sunt veridice în bună parte), însă nu trebuie să conteze întotdeauna pe suportul si admiratia celorlalti.
Nativul poate deveni critic, malitios si capricios. Se încăpătânează să urmeze aceleasi drum chiar dacă data precedentă a dat gres.
Nu stie cum si unde să se oprească, si uneori întâmpină greutăti pentru este împrăstiat. Poate deveni snob, arogant si plin de sine.

Profesii potrivite
Profesiile care li se potrivesc cel mai bine Vǎrsǎtorilor sunt cele care permit ocuparea unei poziții speciale si demonstrarea individualitǎții. Se simt bine în domenii neconvenționale, neobișnuite, orientate spre viitor, care cer originalitate, talent organizatoric, inventivitate.
De regulǎ își aleg profesii care cer muncǎ în echipǎ dar care le oferǎ și un anume grad de libertate si independențǎ. De asemenea, profesiile tehnice sau care au scopuri idealiste (ca o contribuție la îmbunǎtǎțirea lumii) le sunt foarte potrivite Vǎrsǎtorilor.
Așadar,acești nativi se pot descurca de minune în profesii ca:inginer, informatician
electrician, specialist în computere, radio, televiziune sau electronicǎ, jurnalist,
caricaturist , artist, regizor de film (mai ales S.F), astrolog, neurolog, psihiatru, sociolog.

Sanatate

Nativul din Vărsător se bucură, de obicei, de o stare bună a sănătătii. Deoarece depune un efort considerabil pentru conceperea si materializarea ideilor sale va avea tendinta de a munci până la epuizare. Tulburările cele mai frecvente care îl afectează sunt cele ale aparatului digestiv si locomotor, punctele cele mai vulnerabile fiind picioarele. Este un client obisnuit al entorselor si fracturilor, cu extensie spre reumatisme si artrite. Alte afectiuni sunt cele care implică unele tulburări ale glandelor si al sistemului circulator, la majoritatea nativilor constatându-se o insuficientă oxigenare a sângelui.
Individ emotiv si instabil, oscilează între exaltare si disperare, trecând cu usurintă de la optimism la depresie. Din acest motiv, aceste variatii îi pot afecta sistemul nervos. Se plânge de migrene si poate cădea pradă depresiilor atunci când idealurile pe care le sustine si în care crede sunt contestate.Este recomandabil să i se acorde o atentie deosebită în aceste perioade, căci cu sigurantă simte că nu se va putea descurca singur.
Este mirat când organismul său dă “rateuri” si nu acordă atentie semnalelor care ar indica o posibilă vătămare. Nu vrea să rămână la pat pentru a se îngriji, pentru că afirmă că bolile se vindecă singure.

Plan Sexual

Femeia Vărsător are tendinta de a idealiza dragostea, însă după ce a sesizat gustul său aparte nu se mai poate sătura. Din acest moment nu va pregeta în a-si satisface curiozitatea, si nu va rata nici o propunere interesantă. Este interesată de satisfacerea reciprocă si poate găsi parteneri care vor fi dispusi să-i satisfacă orice capriciu în propria zodie, dar si în Berbec, Gemeni, Leu si Balantă.
Barbatul Vărsător este foarte sensual si are tendinta de a trata femeile ca pe niste obiecte sexuale. Chiar dacă pare rezervat si distant, în realitate este cald, inventiv si inepuizabil, iar orice partidă cu el nu se poate termina decât prin atingerea unei stării de adevărată plăcere după care veti tânji până data viitoare. Pasiunea sau gelozia sunt sentimente pe care nu le întelege si când le sesizează la altii este terorizat. În relatiile sale nu încearcă să-si însele partenerul, dând dovadă de fidelitate si îsi doreste mai mult un prieten decât o iubită.
Dacă doriti să-i atrageti atentia va trebui să-i dovediti că sunteti la fel de inteligent ca si el. Încearcă să înteleagă modul în care ceilalti percep lucrurile, iar dacă vă frământă vreo problemă, vă va asculta cu atentie deosebită. Se enervează greu, nu îl încearcă sentimentul geloziei si nu poate să privească relatia cu detasare emotională.
Ceea ce realmente îl interesează este personalitatea reală a fiecărei persoane si nu ceea ce vrea să pară.
Se implică cu destulă greutate într-o relatie amoroasă, dar este si va rămâne un prieten pe care te poti baza. Relatia cu nativul din
Vărsător va fi de cele mai multe ori pasionantă si extravagantă si are nevoie de un partener care să-i împărtăsească gustul pentru aventuri, care să accepte provocările si să ia tot ceea ce viata poate oferi.

Plan Material

Nu este deosebit de interesat de acest aspect al vietii pentru că idealul său este mai degrabă de natură spirituală decât de natură materială. Nu va încerca cu orice pret să se facă cunoscut si nici să dobândească bunuri sau privilegii, ci urmăreste să-si extindă aria de cunostiinte.
Persoanele născute sub semnul Vărsătorului se afirmĺ în profesii care solicită un punct de vedere obiectiv, concentare si perseverentă. Menajul său va suferi mereu fluctuatii continue, de la sărăcie la bună-stare si reciproc. Poate opta pentru o existentă mai modestă, însă ar fi bine să nu-i trateze pe ceilati cu arogantă dacă nu vor întelege “ascetismul” său.
Actionează dezinteresat si impulsiv, asa că îsi poate cheltui propriile economii pentru a ajuta pe cineva sau pentru a evita o situatie neplăcută. Nu este un bun administrator si îi poate dispretui pe cei care se dedică unor astfel de activităti. Chiar dacă initiativele sale se vor dovedi ineficiente, nu înseamnă că stie să se impună sau să conducă o afacere, ci faptul că nu prea îl interesează să facă asta. Pentru el averea se află în interior, în virtutii si cultură. Are o metodă de lucru cu totul personală, care îl determină să caute o activitate independentă. Nu este interesat de ceea ce cred altii despre el si despre lucrurile pe care le face. Nativul din această zodie va căuta să-si facă prieteni influenti si luminati care să-i înteleagă pasiunile.
Nu trebuie să uităm că este un tip inventiv si foarte practic. Îl pasionează tot ce tine de tehnică, iar căminul său va fi utilat cu toate obiectele necesare unei gospodării. Este deopotrivă avangardist în tot ccea ce întreprinde asa că poate obtine succese financiare prin patentarea si producerea în serie a unor astfel de instrumente, atât de necesare în orice gospodărie.

Personalitate

Barbatul din zodia Varsator

Este cel mai interesant si mai original dintre toate semnele zodiacale, dar în acelasi timp este dificil de înteles si de urmat. Se află deseori în atentia femeilor, însă nu este usor de sedus. Datorită faptului că este amabil si generos în a oferi sprijin oricui îi solicită acest lucru este realmente apreciat. Această virtute poate fi speculată de orice femeie materialistă. În aparentă este un om linistit, totdeauna disponibil, însă revoltele sale si schimbările nu sunt totdeauna exteriorizate, ci mai mult sesizate prin atitudinea sa absentă.
Nu agrează conventiile sociale si păstrează o atiudine noncomformistă si rebelă. Este dificil de înteles si de multumit pentru că vrea să trăiască si să dea sens fiecărei clipe a vietii. Nu este interesat în mod deosebit de aspectul fizic feminin ci urmăreste mai degrabă afinitatea de gusturi si precupări. Este fidel, iar sentimental geloziei nu îl încercă. Nu-si exprimă sau arată dezamăgirea atunci când cineva l-a jignit, ci va încerca să nu pună la suflet însă nu va uita.
Este loial în căsnicie iar consoarta sa va trebui să-si însusească regulile pe care el si le-a fixat. Caută mai ales o confidentă, care să-i rasplătescă prin reciprocitate, devotiunea familială. Este idealist, imprevizibil si contradictoriu, plin de surprize, generos dar nu cheltuitor.
Nu poate fi descris ca un pasional si nu are opinii misogine. Nu suportă vulgaritatea, si la rândul său nu foloseste un limbaj decent însă se poate manifesta violent când este deosebit de nevos.
În educatia copiilor va pune accent pe dezvoltarea laturii lor intelectuale, nu însă la fel si în ceea ce priveste abordarea realistă. Este afectuos cu progeniturile, se implică în jocurile lor si îi va sprijini în tot ce întreprind. Este dispus să muncească mult pentru a fi în stare să le ofere ceea ce îsi doresc.

Femeia din zodia Varsator

Nativa are un farmec real: este zveltă, cu ochi expresivi, picioare bine arcuite si o voce unduitoare. Este dinamică si întotdeauna la curent cu ultimele noutăti în ceea ce priveste vestimentatia si cosmetică. Eleganta vestimentară, finetea intelectuală si maniera nonconformistă în care actionează îi va atrage pe bărbatii care vin în contact cu ea. Este rezervată iar această atitudine o poate izola de ceilalti. Nu trebuie să se teamă că îsi pierde independenta, pentru că stie foarte bine cum să reactioneze si ceea ce vrea să facă în viată.
Viata ei este una contra cronometru. Îsi va alege o carieră sau o profesie care să-i ofere un grad ridicat de libertate, pentru că are nevoie să-si trăiască viata asa cum vrea. Are numeroase cunostinte, care sunt atrase de bunătatea si atentia pe care le-o acordă, si care o vor întelege atunci când va reactiona imprevizibil. Nu-si pierde usor capul si nici nu iubeste cu pasiune, pentru că se simte vulnerabilă si îsi apără intimitatea. Se interesează din bună-vointă de problemele si succesele altora. Are nevoie de dragostea si devotamentul unui bărbat.
Este o fire deosebit de atasabilă, capabilă să atragă simpatie chiar dacă uneori este distrată si îngândurată. Stie să se distreze si este capabilă să sustină discutii pe diverse teme.
Urmăreste să aibă cu partenerul său o relatie bazată pe prietenie si încredere reciprocă. Cu toate că optează relativ târziu pentru mariaj, va fi fidelă sotului ei si nu se va lăsa atrasă în aventuri extraconjugale. Uneori poate fi posesivă, geloasă, irascibilă si cicălitoare, însă compania ei poate fi descrisă ca agreabilă si interesantă. Acordă partenerului său un sprijin neconditionat, însă e bine ca acesta să aprecieze acest efort. Este o sotie excelentă si o mama care stie să-si organizeze cu temeinicie căminul. Îsi iubeste mult copii, si va înclina pentru o instructie bazată întelegere si libertate.

Copilul din zodia Varsator

Sunt dificil de crescut si educat. Părintii trebuie să le acorde o atentie deosebită si trebuie să discute mult cu ei. Este introvertit si va avea tendinta de a se izola de părintii, care, în opinia lui nu-l înteleg si ce vrea el. Va tine secrete preocupările intime si interesul pentru diverse probleme, convins că nu este crezut. Este pasionat adesea de jocurile de constructie si de strategie si citeste cu nesat tot ce îi pica în mână.
Suportă greu autoritatea paternală sau profesorală, însă cu cât va fi mai mai aproape de maturitate, se va putea înregimenta mai usor în social.
Chiar dacă se manifestă neconventioanl, nu trebuie uitate inteligenta si preocupările sale deosebite. Va opta de la vârste fragede pentru independentă financiară pentru a nu mai depinde de cotizatiile părintesti. Inflexibil si orgolios, va trebui să învete să-si reprima tendinta de a contrazice si de a pune la punct adultii cu care intră în contact. Părintii ar trebui să fie atenti si să detecteze preocupările si pasiunile sale, pentru a-l îndruma spre o profesie care să-i permită să-si pună în aplicare aceste talente

Seful din zodia Varsator

Ajunge destul de greu în astfel de pozitii, pentru că îi lipseste intersesul si devotamentul pentru activităti manageriale. Are un ritm propriu de lucru, si nu este obisnuit cu o muncă birocratică de rutină. Este un adversar declarat al monotoniei si are tendinta de renunta usor la diverse preocupări. Desi prin astfel de recomandări ar fi contraindicat unui post de conducere atunci când îl ocupă devine indispensabil si model de comportament pentru colaboratorii si partenerii de afaceri.
Nu este genul care să muncească pentru o virtuală primă ci pentru faptul că stie că lucrurile o dată începute trebuiesc si finalizate, iar pentru aceasta e nevoie de capacitatea, experienta si implicarea sa. Este onest cu cei cu care lucrează, le acordă încredere si va retine doar aspectele pozitive ale personalitătii lor. Munca cu ei este facilă pentru că încurajează oamenii si proiectele viabile, însă poate fi si păcălit prin subtilitate. Este predispus la complimente asa că este în pericol de a nu detecta care sunt din bunăvointă sau care din interes.
Depune un efort remarcabil si nu de putine ori le va reprosa apropiatilor săi că nu se dedică cu pasiune si devotament activitătilor profesionale, însă nu trebuie să exagereze cu criticile pentru că nu toti pot avea un ritm de muncă sustinut ca al său. Intuieste finalitatea demersurilor si a initiativelor sale. Este atasat spiritului de echipă iar omamenii îl vor privi cu simpatie. Se impune datorită vastelor sale cunostiinte (intelectuale) si imprimă relatiilor sale un caracter amical si deschis.
Profesiile spre care se orientează sunt deopotrivă cele umaniste si tehnice: poate face carieră în domeniul artelor (literare sau plastice) sau tot ce tine de automatizare si eficientizare. Datorită valentelor sale introspective poate alege activitatea de cercetare, iar pentru gustul său pentru esoteric poate studia filozofia, metafizica, astrologia, etc.

Subalternul din zodia Varsator

Desi este capricios si uneori de neînteles, această pozitie este mai potrivită pentru el, dovedindu-se foarte constiincios si se va achita cu brio de însărcinările sale. Se recomandă ca nativii acestei zodii să fie dirijati spre activitatea de concepere, de proiectare sau de prospectare.
Chiar dacă va avea preocupări si pasiuni diferite de ale celorlalti, care îl vor face incomod si putin ciudat, nu i se pot contesta devotamentul si eficienta.
Încearcă mai multe domenii până să se hotărască ce va profesa (asta în cazul în care nu are o abilitate care să-l facă cunoscut). În relatiile cu sefii este politicos si direct, iar cu colegii este amabil si generos. În general este rezervat, însă evită să aleagă căi deja cunoscute si refuză să se angajeze în planuri de anvergură, pentru că stie că s-ar putea plictisi si le-ar putea abandona. Există două tipuri de Vărsători: unii boemi si idealisti, altii maniaci, meditativi si misteriosi, însă ambele categorii sunt caracterizate de solitudine.
Stie cum se vor termina diverse evenimente, iar capacitatea sa intuitivă poate fi de ajutor superiorilor săi ierarhici. Nu va uita de unde a plecat, asa că de multe ori îi va ajuta si îi va sprijini pe fosti săi colegi de lucru sau vechile cunostiinte.

Compatibilitati cu alte zodii

Varsator-Varsator

Au în comun viziunea comună asupra lumii, aceleasi defecte si calităti. Pot forma un cuplu minunat dacă optează pentru mariaj, iar legăturile de pe plan profesional pot fi foarte strânse si eficiente. Se respectă recipoc asa că vor trebui să-si accepte si răbufnirile.

Varsator-Pesti

Nelinistea firească a primului poate să facă dificile la început raporturile cu Pestii, dar cu timpul ele se pot consolida si cu timpul pot ajunge la legături profunde si durabile. Nativul din Pesti este sensibil si introvertit, iar o legătură amoroasă cu un partener dinamic ca Varsătorul este discutabilă pe termen lung. Ceea ce au în comun este preocuparea pentru binele umanitătii, motiv pentru care pot forma o echipă extraordinară.

Varsator-Berbec

Ambele semne îsi proiectează actiunile în viitor, ceea ce face posibilă conlucrarea. Berbecul trebuie să învete să respecte independenta si excentricitătile Vărsătorului, iar acesta trebuie să înteleagă agresivitatea si dorinta de a se impune a Berbecului. Îi mai uneste faptul că sunt generosi si mari amatori de senzatii tari.

Varsator-Taur

Au în comun încăpătânarea iar discutiile asupra punctelor divergente pot tine neobisnuit de mult. Dacă pe primul îl caracterizează conceptul de “a sti”, pe cel din urmă cel de “a avea”, asa că o afacere care să aibă parteneri pe cei doi nu poate avea decât succes. Dacă primul este idealist si priveste cu încredere în viitor, ultimul este dependent de trecut.

Varsator-Gemeni

Amândoi sunt schimbători si nonconformisti, generosi si independenti. Legătură dintre ei poate fi foarte strânsă si fericită. Si pe plan intelectual au multe de învătat unul de altul pentru că Vărsătorul poate face, datorită vastelor sale cunostinte, conexiuni interdisciplinare, iar Gemenii sunt cunoscuti datorită puterii lor de sinteză. Vărsătorul poate studia si împrumuta de la Gemeni tendinta spre deschidere si comunicare.

Varsator-Rac

În cadrul zodiacului se află la poli opusi, asa că relatiile de lungă durată sunt contraindicate Există diferente temperamentale importante: Racul este conservator si posesiv iar Vărsătorul este libertin si solitar. Legăturile dintre ei pot fi amicale sau sentimentale doar dacă se bazează pe întelegerea reciprocă. Amândoi au multă imaginatie asa că pot coopera excelent pe plan profesional.

Varsator-Leu

Atunci când trăsăturile pozitive ale fiecărui semn sunt dominante, există premisele unei excelente întelegeri, desi se presupune că sunt semne antagonice. Ambii sunt entuziasti si dinamici în tot ceea ce întreprind, iar intuitia îi ajută să depăsească multe situatii dificile. Dacă Leul este generos numai pentru a-si îmbunătăti imaginea publică si este interesat în bună parte de confortul personal, pentru Vărsător filantropia este o chestiune de importantă vitală pentru constiinta sa. Discutiile în contradictoriu sunt foarte interesante si savuroase.

Varsator-Fecioara

Desi au în comun faptul că sunt preocupati de ceilalti, colaborarea va fi consistentă doar pe plan intelectual. Fecioara este analitică si vrea să-si păstreze obiectivitatea si detasarea emotională, fără a se arunca cu capul înainte, pe când Vărsătorul este un revoltat constant care se poate plictisi atunci când este obligat să se concentreze asupra detaliilor. Între ei exista o deosebită atractie fizică, însă Fecioara trebuie să fie mai receptivă la avansurile Vărsătorului.

Varsator-Balanta

Ambele semne sunt instabile dar în acelasi timp altruiste si pacifiste. Se înteleg extraordinar pentru că au conceptii comune despre viată. Sunt volubili si comunicativi, preocupati de soarta celorlalti, uneori chiar în defavoarea propriilor interese. Vor descoperi faptul că este deosebit de profitabil pentru amândoi să-si împărtăsească ideile si aspiratiile, motiv pentru care vor petrece ore în sir vorbind despre filosofie, teologie, astrologie, artă.

Varsator-Scorpion

Sunt atrasi fizic unul de celălalt, însă acesta nu poate fi temeiul legăturii lor pentru mult timp. Scorpionul este posesiv, calculat si profund si va fi contrariat de capriciile, superficilitatea si preocupările Vărsătorului. Dacă Scorpionul are ambitia de a duce până la capăt tot ceea ce a început nu acelasi lucru se poate afirma despre extravagantul Vărsător.

Varsator-Sagetator

Dorinta de a învăta, de a cunoaste si a descoperi misterul vietii sunt suficiente motive pemtru ca cei doi să se simtă confortabil împreună. Totodată amândoi nu agrează îngrădirea libertătii, prejudecătile si conventiile sociale si au tendinta de a actiona în virtutea primului impuls, înainte de a analiza toate datele problemei. Chiar dacă sunt uneori extravaganti si superficiali, compensează aceste mici deficiente prin generozitatea si umorul spumos pe care îl pot provoca.

Varsator-Capricorn

Nu se poate spune că se dau în vânt unul după celălalt, pentru că Vărsătorul nu agreează înregimentarea, pe când caracteristica dominantă a Capricornului o constituie disciplinarea. Pot ajunge la disensiuni din cauza unor contradictii de genul opimism-pesimism, nepăsare-îngrijorare, superficialitate-profunzime. Chiar dacă ultimul este traditionalist si celălalt neconventional, poate că stabilitatea cuplului va fi asigurată chiar de aceste extreme.

http://www.paranormal.ro/wp-content/uploads/2019/04/logo-white2.png

In armonie cu Universul…