Se incarca...

 
http://www.paranormal.ro/wp-content/uploads/2018/05/border_bottom_white.png

Sagetatorul

NOI 22-DEC 21
http://www.paranormal.ro/wp-content/uploads/2018/05/sagittarius.png
http://www.paranormal.ro/wp-content/uploads/2018/05/border_top_white.png
http://www.paranormal.ro/wp-content/uploads/2019/04/jupiter-160x160.jpg
JUPITER

22 noiembrie – 20 decembrie

– Semn de foc (schimbator), masculin (extrovertit), guvernat de planeta Jupiter
– Verbul caracteristic: “a vedea”
– Dominanta: cunoasterea
– Atuuri: intuitie, anticipare
– Piatra norocoasă: turcoaz (peruzea)
– Metal: cositor
– Culoarea norocoasă: purpura, bleumarin
– Ziua norocoasă: joi
– Cifre norocoase: 2, 7
– Locurile norocoase: spatiile exterioare, deschise

Plan General

       Dacă semnul zodiacal care îl precede este caracterizat de ambitie iar cel care îi succede de disciplină, Săgetătorul consideră că singura modalitate de a întelege lumea si viata este de a cerceta, de a studia. Născut sub “zodia” cunoasterii, nativul născut în această perioadă, va considera că pentru a se impune si a se face respectat este nevoie de dezvoltarea nivelului său de cunostiinte si recunoasterea calitătilor sale intelectuale. Sigla acestei zodii constă în imaginea unui centaur (pe jumătate om iar pe jumătate cal), care în mitologia greco-romană simboliza două tendinte care caracterizează personalitatea nativului – umană si animală: dăruire pentru semenii săi, respectiv primitivism în gândire si comportament. Aceste traiectorii pot fiinta atât într-o singură persoană, dar pot contura si două tipuri de caractere. Aspiratia pozitivă îl va determina pe Săgetător să-si dezvolte virtutii de genul: sinceritate, fidelitate, onestitate, corectitudine, echilibru interior, tolerantă care să contrabalanseze bădărănia fizică si morală, de influentă animală.

       Acestă zodie (semnul masculin) este guvernată de planeta Jupiter, simbolul puterii absolute în mitologia romană, care mai domină semnul feminin al Pestilor. Dacă acestia din urmă urmăresc într-un mod idealist perfectiunea, Săgetătorul va pune accent pe defrisarea intelectuală a lumii, pe descompunerea stiintifică a pământului, a naturii si a omului pentru ca această convietuire să fie reconstituită într-un sistem filozofic.

Săgetătorul este caracterizat de remarcabilă disponibilitate intelectuală, care îl face să fie un om lipsit de idei preconcepute sau de imobilism în gândire. Este un spirit liber, apreciind si militând pentru libertatea de gândire, a cuvântului si de manifestare. Nu-i plac constrângerile de orice fel si este interesat de independentă. Este simbolul filosofului iar în zodiac se află în opzitie cu Gemenii, care simbolizează comunicarea.

Săgetătorul se va opri să analizeze în profunzime lucrurile, pe când nativul din Gemeni – desi are aceeasi pasiune pentru descoperire – va căuta să stie cât mai multe din diferite domenii. Este ordonat si perseverent, agitat si insistent, înregistrând progrese uimitoare.

Desi este un semn de Foc nu este atât de grăbit precum nativul din Berbec si nici la fel de impulsiv ca Leul, cu toate că are tendinta de a actiona instantaneu, chiar înainte de a analiza toate datele problemei.

Nativul din această zodie nu va rămâne însă doar la stadiul preliminar de cunoastere teroretică ci va căuta să înteleagă viata în ansambulul ei prin intermediul experientelor personale. Va accepta cu reticentă sfaturile privind modalitatea de abordare si de reflexie asupra realitătii. Nu-i plac “povestile” despre anumite fenomene, fapte sau persoane, nu consideră că sunt chestiuni care să fie discutate si va încerca să aibă propria lui opinie despre toate acestea, dacă se poate, cât mai obiectivă.

Are o părere foarte bună despre el iar uneori, s-ar putea să-si supraevaluaeze importanta. Săgetătorul este omul pe care se poate baza, are o fire foarte sociabilă, este deosebit de simpatic si comunică foarte bine cu ceilalti. Datorită pasiunii sale pentru informatie, i s-ar putea reprosa că este artificial si îngâmfat, că dă uneori răspunsuri “din cărti” si care nu au fost probate încă în practică, însă nu trebuie să se uite că este preocupat de problemele celorlati si altruist.

Este amuzant, jovial si fermecător, însă ar trebui să fie mai atent la ceea ce spune pentru că tocmai datorită exuberantei sale verbale, poate răni.

Actiunile pe care le va proiecta sunt întotdeauna de mare anvergură si tinde să ocupe pozitii cât mai înalte pe plan socioprofesional. Stie exact ce pistă trebuie să urmărească pentru a se impune. Nu este lipsit de contradictii, pentru că este când atent, prudent, studiind amănuntit cele mai mici detalii, când neglijent si aventuros. Are idei progresiste pe care nu va ezita să le pună în aplicare. Este non-conformist iar câteodată preocupat de neconventional. Poate aborda usor orice temă.

Este de obicei consecvent în tot ce întreprinde, este ferm pe pozitii si crede că orice problemă, indiferent de gradul ei de dificultate, poate fi rezolvată. Este foarte spontan si cu un deosebit simt al umorului, căutând întotdeuna să-si binedispună companionii. Urmăreste să nu-i dezamăgească pe cei care au încredere în el. Posedă din belsug abilitatea de a purta un dialog si de fi persuasiv, iar datorită tenacitătii sale va sesiza care este sensul unui dialog sau al unui demers, chiar înainte ca acesta să se fi terminat. Dacă prin soliditatea argumentatiei sale va reusi să-i facă pe ceilalti să-si revizuiască opiniile, nu acelasi lucru se va întâmpa atunci când cineva va încerca să-i schimbe conceptiile. Uneori poate fi cam agresiv.

Are o calitate foarte importantă, aceea de a-i întelege si de a-i lua pe oameni asa cum sunt. Desi îi repugnă bârfa si comentariile nefondate, nu-si va putea reprima obiectiile si criticile, de altfel fondate, însă poate răni astfel, involuntar, sentimentele altora, dar acest lucru nu înseamnă că ar fi insensibil. Agitat si nerăbdător, nu-si găseste niciodată linistea, trăind stări deosebit de tensionate datorită faptului că nu întotdeuna energia pe care o investeste în proiectele sale este răsplătită. Nativii sunt oameni de actiune, întreprinzători si nu în putine cazuri aventurieri, iar în spatele acestui dinamism stă dorinta de schimbare.

Nu are probleme de comunicare cu oamenii, indiferent de statut social sau de gradul de inteligentă. Este un umanist si simte nevoia să se implice în ajutorarea semenilor săi. Se va simti teribil de frustrat atunci când va realiza că nu întotdeauna acest lucru este posibil. Însă se va implica cu pasiune în diverse actiuni umanitare. Nu se lasă aproape niciodată descurajat si nu se va simti confortabil decât atunci când va realiza că nimeni nu poate sti toate sensurile lumii.

Îsi fixează niste reguli după care să se ghideze în viată pe care le va urma cu consecventă. Este un conducător si va fi întotdeauna apreciat din punct de vedere profesional. Este detasat si va lucra cu un randament sporit atunci când va fi provocat sau este la mijloc prestigiul său. În general, cu toată atractia lor spre bogătie, nativul va viza recunoasterea capacitătilor sale si nu neapărat reusita materială.

Este unul dintre cele mai flexibile dintre semne, fiind caracterizati de veselie si optimism. Are numerosi prieteni, frecventează cercuri de discutie, fiind simpatizat de numeroase persoane. Este volubil si jovial, iar la birou sau acasă nu-l vor deranja numărul ridicat de persoane, cu care va glumi sau se va destinde. Îi place să se distreze si să-si trăiască din plin viata. Îi plac petrecerile, iar după o activitate grea va sti cu sigurantă unde si cum să-si petreacă vacanta, pentru a se delecta. Sunt excelenti camarazii, onesti si loiali, rareori invidiosi si nesinceri. Au un adevărat cult al prieteniei. Find atrasi de miscare si de viteză, sunt pasionati de masini. Iubeste mult animalele si se vor înconjura cu plăcere de tot felul de animălute de casă.

Nu se poate afirma că are o frumusete nativă sau un fizic impozant. Este bine făcut, iar prestanta sa este asigurată de personalitatea puternică. Are chipul oval, fruntea lată, nasul care iese în evidentă si un ten catifelat. Este agil, iar mersul său este alert. Îsi alege întotdeauna o vestimentatie care să-i scoată în evidentă nu neapărtat alura, ci spiritul său liber. Îi place să fie distinst, si nu va ezita să surprindă sau să impresioneze fie prin comportament, tinută sau cunostinte. Are un glas foarte melodios, care “mângâie” cuvintele si trebuie să fiti foarte atent la sensul si directia dicutiei atunci când purtati o convorbire cu el. Este un artizan al cuvântului si un bun mânuitor al condeiului.

Defecte

Faptul că îsi face întotdeauna probleme îi poate agasa pe cei care îl înconjoară. Nu crede că covrigii umblă în coada câinilor, dar se poate întâmpla să astepte să pice para din pom drept în gura sa. Nu este întotdeauna atât de extraordinar pe cât se crede iar generozitatea si umanismul pe care îl afisează nu sunt mereu în concordantă cu mizantropia sa. Nu totdeuna el este cel care are dreptate si este recomandabil ca discutiile în contradictoriu să fie făcute fără se ridica vocea si a-l ironiza pe ceilalti. Multi Săgetători sunt predispusi la excese de tot felul, fie gastronice sau alcoolice, fie erotice.

Tendintele negative ale acestei zodii se concretizează în arogantă, fantezism, îngâmfare, susceptibilitate, rigiditate, conservatorism, încăpătânare si impulsivitate. În relatiile interumane va fi invidios si nesincer, si poate folosi vorbe dure sau replici tăioase. Nu sunt constienti de consecintele exceselor lor de furie si nu agreează ideea de i se spune că a gresit. Poate fi nepoliticos sau indolent

Profesii potrivite

Profesiile care i se potrivesc unui Sagetator sunt cele care cer optimism, élan si idealism. Profesii care impun schimbarea mediului, calatorii si risc, inventivitate si hotarare.

Pot fi excelenti juristi, profesori (mai ales universitari), traineri, actori, judecatori, preoti, politicieni, publicisti, filozofi, traducatori.

Se descurca de minune si ca instructori de calarie (sau alte sporturi in aer liber), hotelieri, manageri, agenti de turism.

Sanatate

Nativul din Săgetător are o sănătate solidă. Depune mult efort fizic si nervos în tot ceea ce întreprinde, atât în activitatea profesională cât si în activitătile recreative. Îi place sportul si miscarea, fiind pasionat de jocurile de echipă sau cele extreme. Tocmai din acest motiv este predispus la afectiuni legate de sistemul muscular si arterial, punctele cele mai sensibile din organismul lor fiind epiderma (julituri, vânătăi) picioarele (crampe musculare, fracturi), spatele, bazinul (sciatică) si gâtul. Pentru a-si întretine constitutia, mănâncă si beau bine, fiind interesati de un meniu diversificat si sofisticat.

Excelesele alimentare îi pot afecta aparatul digestiv, cel mai expus fiind ficatul. Nu are un psihic labil însă frecventele accidente îl pot afecta din punct de vedere nervos, fiind cuprins de anxietate însă nu pentru perioade îndelungate

Plan Sexual

Viata le este caracterizată de gustul pentru aventură. Desi este sincer, agreabil, sensibil, generos si comunicativ, nu se atasează usor de cineva. Nu va renunta pentru nimic în lume la propria independentă, nici chiar în numele iubirii. Nu pune un acent deosebit pe frumusetea partenerului său, ci pe inteligenta si disponibilitatea afectivă. Atunci când iubeste, este pasionant si nu va ezita să-si surprindă, în mod plăcut, persoana pe care o simpatizează. Este cald si si temperamental, si va căuta să descopere treptat calitătile iubitei sale, pe care le va elogia de fiecare data când va considera de cuviintă.

Din punct de vedere erotic este deschis oricărui experiente. Nu-l interesează restrictiile, si face orice pentru a evita monotonia. Încearcă să ajungă la o simbioză cu persoana iubită, la refacerea unitătii primordiale. Încearcă să nu standardizeze întâlnirile sexuale, imaginând compleze si rafinate metode de satisfacere a partenerului. Nu este genul cu care să te plictisesti în pat (si nu numai), ci este un explorator care te face să trăiesti plăcerea.

I se poate reprosa faptul că nu este stabil si că a avut numeroase amoruri, însă nu este neserios ci interesat de plenitudine. Nu-si etalează suucesiunea de cuceriri pentru a impresiona prin virilitatea sa, ci doar evolutia sa pe plan afectiv si sexual. Nu are liniste în viata sa intimă pentru că nu este niciodată multumit. Iubeste cu pasiune si se resimte după fiecare esec.

Plan Material

Nu se poate spune că există o tendintă generală referitoare la starea financiară. În functie de dominantă, fie nu vor fi interesati în mod deosebit de asigurarea unei situatii extraordinare, fie vor fi avizi după bani si putere.

Sunt nativi care urmăresc împlinirea lor spirituală, care iubesc întelepciunea si cultura, si din acest motiv nu se vor implica, sau mai bine spus, nu vor opta pentru o creativitate si agitatie în jurul valorilor materiale. Asta nu înseamnă că va dispretui banii sau averea sau că va contesta elanul si fragilitatea valorilor celor care agonisesc mai mult decât el, ci va căuta să-si asigure un trai decent, fără să-si încalce principiile sau să-si modifice aspiratiile.

Cealaltă manifestare a Săgetătorului este cea predispusă spre confort, realizare materială, bună-stare si extravagantă.

Acest nativ are un fler si o intuitie înnăscute. Va mirosi de la distantă afacerile profitabile si oportunitătile care să-l facă cunoscut si apreciat. Va lucra ore în sir dacă este nevoie de el la finalizarea unui proiect si, totodată, va face orice pentru a-si satisface capriciile. Are o minte ageră si nici un obiectiv propus nu e irealizabil pentru el. Va urmări toate pistele pentru a accede în posturi care să-i asigure independenta financiară, va explora diverse sfere ale societătii, iar scopul înavutirii îl va determina întotdeauna să actioneze în consecintă. Asta nu înseamnă că se va mărgini să-si toace banii în alcool, aventuri erotice, cazinouri, sau plimbări cu iahtul, ci va sustine constant creativitatea tehnică si arta.

Personalitate

Barbatul din zodia Sagetator

Este foarte simpatic, elegant si curajos, făcând impresie în orice conjunctură. Dacă v-ati complăcut într-o existentă oarecum monotonă, nu aceasi impresie veti avea dacă aveti o legătură cu un nativ din Săgetător. Nu-l asteptati acasă cu mâncarea pregătită ci optati pentru un program comun în oras. Nu este un contemplativ ci unul care se implică cu pasiune în viata de zi cu zi. Are un umor seducător si este sarmant. Iubeste compania feminină si nici acestea nu-l privesc cu indiferentă. Este elegant, cu o tinută impecabilă si impunătoare, curat, îngrijit si parfumat, iar imaginea sa va avea impact asupra femeilor. În societate va fi când foarte vorbăret si aventuros, când retinut si discret.

Îi face o deosebită plăcere să fie în lumina reflectoarelor si, în consecintă nu-l prea veti găsi la propriul domiciliu. Îi plac copii si vrea să aibă cât mai multi, speră că sotia sa îi va întelege personalitatea si va accepta diversele escapade.

Desi nu-i place să fie burlac, se decide greu pentru o legătură stabilă. Se va zbate pentru a procura tot confortul necesar unei familii. Partenera sa, e recomandabil să nu fie cicălitoare, pentru că s-ar putea să-l sperie si să-l contrarieze.

Personalitatea sa este captivantă, în el îmbinându-se frecvent preocupările intelectuale cu gustul pentru misterios si interzis. În dragoste este exuberant si subtil. Sotia sa nu trebuie să aibă exigente sporite, ci trebuie să aibă în atentie metode rafinate de potentare a abilitătilor partenerului său. Copii săi vor avea parte de o educatie în care va pune accent pe capacitatea lor critică si pe progresismul ideilor lor. Este îndrăgostit de natură si animale, iar aceste pasiuni îi pot contamina si pe cei cu care vine în contact.

Este extrovertit, îndrăznet si direct, un tip jovial, care nu are probleme de comunicare cu persoanele apartinând altor categorii sociale. Manifestă compasiune pentru cei necăjiti, pe care nu ezita să-i sprijine de câte ori are posibilitatea, fie prin bani, fie prin diverse ajutoare. Desi este adeptul iubirii totale si profunde, nu se poate spune că este constant în dragoste.

Femeia din zodia Sagetator

Foarte îngrijită, cochetă si manierată, face o impresie deosebită oriunde se duce. Exercită o mare putere de seductie asupra barbatilor prin elegantă, blândete si drăgălăsenie. Pare întotdeuna mândră si retinută, degajând o anume afectare si fiind foarte hotărâtă în tot ceea ce face. Va fi întotdeuna cu zâmbetul pe buze, amuzantă; este o bună prietenă. Îi place să fie apreciată pentru ceea ce face la locul de muncă, si va acorda o bună parte din timpul si preocupărilor sale carierei. Are nevoie de independentă pe care si-o apără cu fermitate, ripostând atunci când cineva atentează la libertatea ei. De obicei este ratională însă nu dezaprobă câtusi de putin aventura.

Ca sotie e deosebit de agrebilă. Este o gospodină model fără a-si irosi toate resursele în menaj si bucătărie. Doreste ca viata ei matrimonială să fie linistită si totodată pasionantă. Dacă partenerul ei nu va întelege si preocupările ei exterioare căminului si pe deasupra va fi si posesiv, îsi va îndrepta energia spre realizare unei cariere de succes. Sotul să trebuie să fie inteligent, cult si mobil, si trebuie să-i ofere cât mai dese voiaje la sfârsit de săptămână. Îsi păstrează tineretea fizică si spirituală până la vârste foarte înaintate, lăsând un aer inocent de femeie copil.

În relatiile de cuplu va căuta să afle pasiunile sau problemele sotului săi, fiind întotdeauna o bună sfătutitoare. Nu-i place să fie mintită sau înselată. Este senzuală si este capabilă de trăiri intense. Este o mama deosebită pentru odraslele sale, cu care va petrece mult timp si pe care îi va răsfăta. Nu va fi tiranică si nu la va hotărî cariera ci va căuta să le acorde un grad suficient de ridicat de libertate. Le va asigura o educatie aleasă si va căuta să le stie preocupările

Copilul din zodia Sagetator

Acordă o importantă deosebită studiului si va avea parte de răutăti din partea colegilor care îl considera un tocilar. Este silitor si va fi interesat să-si lărgească câmpul de cunostinte. Nu va fi usor de crescut pentru că îsi va etala propria opinie încă de mic. Este deosebit de precoce si curios. Va învăta să scrie si să citească de la vârste foarte fragede.

Dovedeste mari înclinatii spre sudiu, parcurge foarte multe cărti si publicatii, chiar dacă nu sunt indicate vârstei lui lui, ci a unora mai mari. Părintii vor avea de furcă cu el, pentru că va cere să fie considerat ca un adult.

Va avea multi prieteni multi si va participa des la activităti extrascolare. Este bine să nu-i fie impus un program riguros, pentru că stie când să se pună pe treabă. Este inteligent iar performanta sa va evoua odată cu rafinarea gustului pentru aventură. Va fi printre primii atât la învătătură cât si la experimentarea problematicilor specifice vârstei. Va fi ironic de tânăr, si câteodată zeflemitor si sarcastic.

Seful din zodia Sagetator

Este locul unde se simte cel mai confortabil, pentru că stie că este superior celorlalti iar această pozitie este recunoasterea meritelor si eforturilor personale. Desi nu pot fi contestate calitătile sale profesionale si manageriale, accede cu dificultate în posturile cheie. Nu se va bosumfla dacă nu a fost nominalizat pentru o functie de conducere, pentru că îsi cunoaste valoarea si oricum se află frecvent în centrul atentiei. Ceea ce-l favorizează este abilitatea de a se face util si modul în care îi convinge pe ceilalti să-i recunoască autoritatea. Nu va ezita să se pronunte asupra chestiunilor litigioase. Stie cum să organizeze activitatea institutiei pe care o conduce, si va încerca să fie în temă cu orice nedumerire sau nemultumire a personalului. Este amabil, politicos si întotdeauna bine-dispus. Usa biroului său va fi întotdeauna deschisă. Nu suportă rutina si monotonia, însă nu se poate afirma că este inconsecvent sau că nu-i place meticulozitatea. Atunci când prestigiul său va fi pus în discutie va răspunde franc provocărilor. Nu se teme de polemici si nici nu se ascunde după cuvinte. Calculează cu atentie fiecare miscare. Obiectivele pe care si le propune pot părea generoase însă le va urmări cu tenacitate. Poate face carieră în toate domeniile ce presupun mobilitate: comert, jurnalism, explorator, misionar, medic.

Subalternul din zodia Sagetator

Dacă lucrati cu un nativ din Săgetător nu încercati să-l legati de birou. Nu se poate spune că este fericit în această postură dar se va achita cu constinciozitate de însărcinările sale. Munceste sustinut chiar dacă nu este renumerat pe măsura efortului depus. Pentru a-i mări randamentul puteti să-i diversificati atributiile, în care să alterneze munca de teren cu activitatea de birou. Va fi considerat uneori nesuferit, tocmai pentru că din cauza faptului că doreste să fie echitabil, nu se abtine de la a-si spune propria părere, chiar dacă uneori această poate strica bunele relatii între colegii săi. Stie cum să se facă apreciat si nu desconsideră munca celorlati. Are un ritm propriu de muncă si nu trebuie să fie fortat să-l adopte pe al altora. Nu uitati că reusita este asigurată de productivitate si nu neapărat de numărul de ore de lucru petrecute la birou. Are un simt al umorului deosebit si este foarte volubil. Nu abuzati de bunătatea si de altruismul său pentru că, desi optează uneori pentru muncă patriotică, nu înseamnă că-l puteti folosi constant ca voluntar. Are încredere în propriile forte, îsi cunoaste valoarea si nu este superficial. Relatiile lui cu colegii si superiorii sunt cordiale.

Este un bun camarad pe care se poate conta la nevoie. Nu agreează ideea de a fi înselat si nu este executantul fidel al capriciilor sefilor. Nu contati întotdeauna pe suportul lui, pentru că dacă nu au fost satisfăcute cererile sale despre care v-a vorbit suficient, poate să-si ia transferul atunci când este mai mare nevoie de el.

Compatibilitati cu alte zodii

Sagetator-Sagetator

Apropierile dintre ei pot fi fericite doar dacă vor proveni din acelasi mediu social, vor avea grade de instructie apropiate sau preocupări comune. Pot lucra bine împreună pentru că amândoi îsi cunosc propria valoare însă se vor întelege doar dacă îsi vor accepta unul altuia ideile si nu se vor lansa în discutii contradictorii. Posibile conflicte sentimentale pentru că nu stiu să accepte si cu atât mai putin să înteleagă infidelitătile proprii.

Sagetator-Capricorn

Extrovertitul si amuzantul Săgetător se va adapta greoi cu retrasul si taciturnul Capricorn. Desi amândoi iubesc libertatea, o interpretează în mod diferit. Săgetătorul este malebil si nu se eschivează să cerceteze subiecte interzise, pe când Capricornul este rigid si conservator. Dacă sentimental relatia lor nu va fi îndelungată, pot face o echipă bună din punct de vedere profesional.

Sagetator-Varsator

Ambii au o mobilitate impresionantă si îndrăgesc excursiile, escapadele, voiajele. Vor face un cuplu dinamic si se pot întrece în evaluarea numărului important de cunostiinte ale fiecăruia. Adoră să-si petreacă timpul liber împreună, frecventând serate, cubluri, magazine, petreceri. La serviciu fiecare este interesat de recunoasterea calitătilor, valorilor si capacitătilor.

Sagetator-Pesti

Nu este o combinatie foarte fericită pentru că desi au multe lucruri comune, aspiratiile si viziunea asupra vietii este diferită. Lentul, discretul si romanticul Pesti nu se va acomoda la dinamismul si ritmul infernal de lucru al Săgetătorului.

Nu sunt excluse relatiile acceptabile între cei doi nativi, însă nevoia de stabilitate si protectie a Pestilor îl poate incomoda pe libertinul Săgetător

Sagetator-Berbec

Ambii sunt impetuosi si energici, asa că legătura lor nu va fi una monotonă. Berbecul îsi va asuma initiativa, care va fi mai fructuoasă pentru că este mai bine organizat si va putea potenta resursele Săgetătorului. Fiecare apreciază curajul si competitivitatea ceiluilalt. Săgetătorul va reusi să-l tempereze pe Berbec si îl va face să înteleagă care îi sunt carentele.

Sagetator-Taur

Perioada de acomodare este lungă pentru că temperamentele lor sunt diferite: volubilitatea, spontaneitatea si exuberanta Săgetătorului vor trebui împăcate cu posesivitatea, spiritul pasnic si automatismele Taurului. Si unul si celălalt sunt încăpătânati, preocupati de explorarea lumii si de atingerea scopurilor. Se preconizează conflicte frecvente în relatia intimă, însă o colaborare eficientă profesională.

Sagetator-Gemeni

Legătura dintre ei este deosebit de fructuoasă, pentru că au în comun tenacitatea, spiritul de investigatie si înclinatia spre aventură. Au preocupări comune si discutiile dintre în nici un caz nu sunt plictisitoare, iar week-endurile petrecute alături de ei sunt memorabile, atât prin frumusetea peisajelor văzute cât si prin gradul sporit de risc la care se vor expune.

Sagetator-Rac

Diferentele temperamentale sunt mari: primul este deschis, generos si imprevizibil iar celălalt posesiv si arivist, desi ambii îsi apără cu îndârjire libertatea. Ceea ce îi apropie este imaginatia fabuloasă, care dacă este canalizată spre proiecte comerciale le poate asigura un succes stabil. Săgetătorul trebuie să fie foarte prevenitor în legătură cu aprecierile negative pentru că Racul este sensibil si susceptibil.

Sagetator-Leu

Sunt dinamici, impetuosi si puternici, si pot forma un cuplu solid. Scopul lor comun îl constituie realizarea profesională si sufletească. Se înteleg foarte bine, ambii fiind plini de vitalitate si ambitiosi. Poate că efervescenta vocală a Săgetătorului poate fi îndreptată spre complimente, necesare si apreciate de Leu, iar acesta poate întelege ce înseamnă altruismul si generozitatea.

Sagetator-Fecioara

Sunt doi duelisti care mânuiesc cu abilitate cuvintele iar discutiile aprinse dintre ei pot fi presărate cu expresii colorate. Unul este expansiv si energic, pe când celălat este static si meticulos. Este bine ca Fecioara să nu abuzeze de comentarii ironice la adresa Săgetătorului, care poate răspunde fie incisiv, fie o va lăsa să se consoleze singură.

Sagetator-Balanta

Pasiunea pentru artă si cultură, umanismul si echidistanta fiecăruia îi pot apropia. Pasnica Balantă are nevoie de un partener afectuos, stabil si de un cămin confortabil. Poate că Săgetătorul îsi va găsi loc de manifestare chiar în locuinta conjugală pe care Balanta o poate transforma într-un apreciabil loc de întâlnire, de discutii si de dans

Sagetator-Scorpion

Atractia fizică si aprecierea caracterului celuilalt nu pot constitui o retetă pentru fericire. Amândoi sunt curiosi, însă primul va fi interesat de lume pe când celălalt de psihicul acestuia. Săgetătorul nu este la fel de analitic ca Scorpionul, însă îsi fructifică mai bine inventivitatea. Se pot da lupte surde pentru cucerirea întâietătii, însă reprosarea defectelor îi poate separa.

http://www.paranormal.ro/wp-content/uploads/2019/04/logo-white2.png

In armonie cu Universul…