Se incarca...

 
http://www.paranormal.ro/wp-content/uploads/2018/05/border_bottom_white.png

Pestii

FEB 19-MAR 20
http://www.paranormal.ro/wp-content/uploads/2018/05/pisces.png
http://www.paranormal.ro/wp-content/uploads/2018/05/border_top_white.png
http://www.paranormal.ro/wp-content/uploads/2019/04/neptun-160x160.jpg
NEPTUN

19 februarie – 20 martie

– Semn de apa, mobil, feminin (introvertit), guvernat de planetele Jupiter si Neptun
– Verbul caracteristic: “a crede”
– Dominanta: devotament
– Atuuri: intelegerea
– Piatra norocoasă: rubinul
– Metal: paladiu
– Culoarea norocoasă: galben, alb
– Ziua norocoasă: joi
– Cifre norocoase: 5, 9
– Locurile norocoase: spariile largi si deschise

Plan General

Pestii sunt dependenti de planetele Jupiter (a norocului si a distinctiei) si Neptun (zeul mărilor, a creativitătii). Jupiter domină atât ipostaza feminină a Pestilor cât si pe cea masculină a Săgetătorului, asa că primii vor avea în vedere într-o manieră realistă desăvârsirea, iar Săgetătorul se va axa pe explorarea lumii în vederea găsirii sensurilor ei ultime. Neptun simbolizează imaginarul, iar influenta asupra nativilor se manifestă printr-o mare sensibilitate si un simt artistic evoluat.

În cadrul zodiacului, Pestii sunt opusul Fecioarei, desi ambele semne au drept caracteristica principală grija pentru ceilalti. Nativul din Pesti va dori să alăture unui grup în timp ce Fecioara va urmări mai degrabă să-si asume toate sarcinile si să se concentreze asupra detaliilor.

Semnul care desemnează această zodie – cei doi pesti înotând în directii diferite –­­ exprimă foarte bine dualitatea nativului născut în această perioadă: este permanent consumat de contradictii care-l sfâsie si care-l fac să fie sovăitor si nehotărât. Pestii simbolizează misterul si visele, reprezentând ceea ce este ascuns (referitor la intimitate, deficiente sau angoase). Sunt inconsecventi pentru că se poate să-si dorească ceva si să actioneze contrar acestui deziderat, asa că nici ei nu vor putea să-si definească si să-si înteleagă propriul comportament. Pare blajin si domol însă este istovit de contraste si incertitudini. Caracterul nativului este unul complex si contradictoriu, având permanent o atitudine sovăitoare.

Sensibilitatea este alimentată si de faptul că este un semn de apă, asa că pune accentul pe factorul emotional mai mult decât pe cel mobil sau pe abordarea realistă a lumii. Nativul din Pesti este un umanist si va fi foarte receptiv la nevoile si dorintele altora, de multe ori ajungând în situatia de a uita propriile necesităti si priorităti sau de nu a mai avea energie pentru atingerea propriilor idealuri.

Introspectiv, romantic si afectiv are înclinatia de a se refugia în lumea lui ireală. Îsi cunoaste scopurile si prioritătile însă de cele mai multe ori fie le va amâna, fie nu va depune un randament sporit pentru că pleacă de la premiza că sunt prea dificil de înfăptuit. Este delicat si emotiv si se poate simti nefericit dacă ceilalti îl vor ironiza pe această temă. Cu toate acestea este capabil să sesizeze si să înteleagă sentimentele celor cu care vine în contact si este binevoitor cu cei care-i solicită ajutorul. Este un idealist si multe din proiectele sale sunt dificil de pus în practică. Detasarea de lumea lui imaginară îi pot provoca accese de pesimism, însă cu toate acestea se va adapta la orice conditii. Deoarece are o perspectivă largă asupra vietii va încearca să-si ajusteze si să-si concretizeze visurile. Chiar dacă se lăsa purtati de val vor încerca să-si valorifice experientele anterioare si să le folosească pentru a obtine ceea ce doresc.

Nativul născut în Pesti este retras si nu acordă un credit deosebit calitătilor sale asa că nu va opta pentru dezvăluirea caracterului său intim. Este foarte influentabil si ceea ce nu suportă este să fie jignit sau să jignească pe ceilalti. Poate fi definit ca o persoană cinstită, binecrescută, educată, amabilă, capabilă de sacrificii dar totodată temătoare si indecisă. Pentru un Peste este dificil să ia decizii importante si tinde să evite responsabilitătile. Chiar dacă pare indiferent, delăsător si lipsit de simtul practic este pasionat de firea sa si a altora pentru că este un psiholog rafinat chiar dacă de multe ori nu se poate ajuta singur. Stie care sunt sarcinile sale însă s-a deprins să viseze cu ochii deschisi la potentialele succese.

Îi place confortul si linistea, asa că va fi tentat de lenevie si nepăsare. Desi este inspirat si are multe idei, lipsa de energie (consumată în numeroase frământări) îl va împiedica să fie prea activ si să aibă multe initiative, ceea ce îi vor provoca frustrare. Cîteodată este entuziast, vorbăret si polemic. Îsi place să-si asume riscuri si va avea noroc în ceea ce întreprinde. Agresivitatea de care este capabil în aceste momente îl vor face să cântărească cu atentie sentimentele si vorbele oamenilor, riscând să-i dezamăgească involuntar chiar si pe cei la care tine. Este intuitiv si acest fapt îl va ajuta să depăsească multe bariere. Are înclinatie spre lux si uneori îsi va canaliza toate eforturile pentru a-l obtine. Prinde repede si învată cu usurintă, fără a fi neapărat foarte studios. Este ajutat si de o memorie uimitoare care îl vor face să fie considerat un om educat chiar dacă de cele mai multe ori trece cu usurintă peste diferite domenii si nu face decât să reproducă ceea ce a asimilat, fără a exprima păreri personale interesante sau novatoare.

Aspectul emotional este mai putin cultivat decât cel intelectual asa că vor trebui să recupereze acest decalaj pentru a evita neplăceri pe plan amoros. Nu acordă atentie deficientelor si imperfectiunilor celorlalti, si se va strădui să-i înteleagă pentru că se simte responsabil de armonia si binele umanitătii. În general, Pestele este rezervat si trebuie să depună eforturi consistente pentru a fi mai expresiv si să corect înteles de cei cu care vine în contact. Poate fi jignit cu usurintă, si atunci optează fie pentru plâns, fie pentru autocompătimire, imputându-si ceea ce ar trebui să le reproseze acelora care l-au supărat intentionat. Din acest motiv relatiile sale cu ceilati vor avea de suferit. Chiar dacă sunt vulnerabili, esecurile repetate îi vor determina să accepte o determinantă fatalistă care le va paraliza spiritul întreprinzător si-l îndeamnă să se lase în voia evenimentelor. Are nevoie de autodisciplină pentru a contracara orice tendintă distructivă.

Are o predispozitie romantică si tinde să idealizeze persoana iubită. Om cu caracter armonios, este sentimental, sincer si încrezător. Desi suportă frecvent deziluzii vă încerca să retina numai parte bună a lucrurilor.

Îi place dreptatea si este un filantrop. Este o prezentă plăcută si în general, apreciat. Are putini prieteni care se bucură constant de generozitatea sa si cărora le va destăinui adevăratele sale gânduri, sentimente si aspiratii. Înclinarea de a-si masca frământările si preocupările combinată cu hipersensibilitatea si receptivitatea sporită la influentele externe, îl pot face ursuz, posac si foarte capricios. Resemnarea si dezamăgirea îl pot marca si poate cădea pradă unor depresii nervoase. Este simpatizat în ciuda faptului că este introvertit si misterios. Într-o relatie sentimentală, nativul este loial, tandru si senzual. Are nevoie de iubire si atasament, iar fără acestea se simte complet pierdut.

Are o imaginatie fecundă si poate constitui o o muză pentru apropiatii săi. Are nevoie de un climat armonios, căci reactionează instinctiv mai degrabă decât logic la schimbările bruste. Are tendinta de a distorsiona realitatea, în mod constient. Se plânge des de faptul că ceilalti profită de el si îl persecută. Este de dorit să evite ipostazele în care se autocompătimeste sau se revoltă împotriva celor care nu-i înteleg modul de a fi. Ar trebui să facă eforturi pentru a fi mai obiectiv cultivându-si nenumăratele talente în domeniul artistic si evitând pe cât posibil să-si folosească potentialul negativ.

Nativul din Peste are o constitutie delicată. Blând si rezervat, va aborda constant o mimică blajină. Miscările sale sunt lente iar mersul său este încet. Are un ten nu prea rozaliu, ochii sunt de multe ori statici, iar privirea pare absentă.

Trupul Pestelui este zvelt, însă cu vremea prezintă un risc sporit spre îngrăsare. Prezenta sa lasă impresia de moliciune si lascivitate. Este genul domol care nu tine să se grăbească sau să-si pardă cumpătul ci încearcă să savureze fiecare clipă a vietii. Nu-si controleză tinuta sau miscările, nici mu tine să iasă în evidentă însă nu se poate spune că este lipsit de expresivitate.

Defecte

Îsi manifestă dispretul pe fată în raporturile cu ceilalti, considerându-i lipsiti de spirit si mediocri.

Dă sfaturi chiar si atunci când nu i le cere nimeni si nu ezită să-si manifeste dispretul pe un ton mai mult decât batjcoritor.

Are impresia că nimeni nu este în stare să înteleagă modul lui de a gândi si de aceea va afisa o atitudine de om în permanentă neînteles, permitându-si să-i critice pe ceilalti.

Nu suportă să fie contrazis sau ironizat si mai ales să se simtă atacat la capitolul pasiuni personale. Are înclinatii spre alcoolism si ar fi bine să evită excesul de băutură. Are tendinte fataliste si crede că toată lumea îi vrea răul.

Profesii potrivite

Profesiile care li se potrivesc cel mai bine Peștilor sunt cele care cer intuiție, spirit pǎtrunzǎtor și caritabil, cele care necesitǎ relații interumane, talent creativ –artistic și inspirație, precum și cele care le permit sǎ ocroteascǎ și sǎ vindece.

Se simt în largul lor ca farmaciști, chimiști, medici, psihiatri, psihologi, mistici, cǎlugǎri, preoți, filozofi, artiști, muzicieni, pictori, scriitori, marinari, pescari, hotelieri, actori, artiști de circ și varietǎți, producator de evenimente/televiziune.

Se simt aproape de domeniile care le permit sǎ-și punǎ în valoare creativitatea,fǎrǎ a ieși neapǎrat în fațǎ.Majoritatea

Peștilor preferǎ sǎ acționeze din umbrǎ și sǎ stea izolați.

Sanatate

Este panicat de cel mai mic semn de boală de care s-ar putea molipsi si devine de a dreptul ipohondru, căutând să înteleagă ce se întâmplă cu el. Foarte fragil din punct de vedere al constitutiei, cu o rezistentă scăzută la efort, este indicat în cazul lui să se ferească de orice excese. Are tendinta de a se pune în pielea altora, resimtind aproape fizic, nu numai mental, durerea acestora.

Cele mai sensibile puncte ale sale sunt picioarele, suferind frecvent de reumatism, dar vor fi afectate si organele genitale, în special nativele acestei zodii având de suferit din cauza infectiilor ovariene.

Ca bolnav este o persoană imposibilă, cerând o atentie exagerată din partea celor care îl îngrijesc.

Îi este teamă de suferintă si de dezechilibrele pe care la implică, mai ales din punct de vedere psihic. Nu este ocolit nici de bolile de nervi pentru că este labil emotional si orice dezechilibru creat în organism, indiferent la ce nivel îl afectează în totalitate.

Plan Sexual

Are tendinta de a se îndrăgosti la prima vedere crezând că a găsit partenerul ideal iar când constată că acesta este departe de ceea ce a crezut el va fi cumplit de deceptionat.

La prima vedere, nativul din Pesti fascinează prin tandrete, calm si sensibilitate. Foarte intuitiv, trăieste mai mult într-o lume imaginară lăsându-se înconjurat de o aură de mister.

Se adaptează usor la orice situatii sau oamenii, acceptând lucrurile asa cum sunt. Îsi doreste alături de el un partener sentimental care să-l iubească la modul absolut si care să-i dea sentimentul de sigurantă. Este în stare să-is dedice timpul, energia si toate resursele sale materiale sau spirituale partenerului său pentru ca acesta să se simtă bine, dorind în schimb ca aceasta să fie fidel si mai ales să aibă încredere în el, abtinându-se să-l contrazică. Alesul lui trebuie să fie un om sensibil care să-i aprecieze calitătile si realizările.

Este atras de artă si magie, de tot ce implică misticism si supranatural. Dacă sunteti amator de discutii elevate atunci ati găsit omul cel mai potrivit.

Tine foarte mult să-si exprime punctul de vedere dar nu îi place să intre în polemică cu partenerii de discutie, iar dacă totusi vreti să-i expuneti părerea dumneavoastră care s-ar putea afla în contradictie cu a lui încercati să o faceti în mod diplomatic pentru că nu suportă atitudinile încărcate de negativism.

Dacă simte că partenerul pe care l-a găsit îi oferă certitudinea de care are nevoie în frământările lui interioare si că se poate baza pe acesta va deveni persoana cea mai devotată si credincioasă pe care si-ar dori oricine.

Femeia Peste acceptă tot ce ceea ce este nou în materie de sex, fiind tentată să încerce noi experiente si trăiri pasionale. Nu are probleme în preluarea initiativei si datorită imaginatiei bogate stie exact ce trebuie să spună sau să facă pentru a crea ambianta dorită.

Nu are false pudori sau prejudecăti, fiind pregătită pentru cele mai extravagante fantezii, fiind de neoprit dacă a început.

Partenerii cei mai potriviti sunt nativii din zodia Racului, Scorpionului, Capricornului si Pestilor.

Ca si nativa si Bărbatul născut sub acest semn zodiacal are un apetit sexual deosebit, lăsându-se dominat de femei care au aceleasi înclinatii ca si el. Îsi doreste o parteneră la fel de dornică de sex si nerăbdătoare, pentru el contând mai putin împrejurările, cât mai ales inspiratia de moment.

Ceea ce îl excită cel mai tare este masajul si mângâiatul picioarelor.

Plan Material

În general, ajunge să dispună de o bază financiară cel putin satisfăcătoare. Din punctul lui de vedere, banii reprezintă doar un mijloc care îi servesc pentru atingerea idealurilor la care visează cu ochii deschisi. Problema este că va trebui să-si valorifice calitătile native pentru a ajunge acolo unde îsi doreste pentru că din păcate pentru el nu este o persoană foarte norocoasă iar miracolele pe care le asteaptă el nu apar peste noapte si oricum nu tin decât trei zile.

Cu toate acestea există si Pestii al căror simt practic este hiperdezvoltat si analizează orice situatie strict mercantilist, neezitând să-si sacrifice si propria familie pentru o afacere profitabilă.

Cei mai multi dintre cei născuti în această zodie îsi doresc să fie independenti din punct de vedere financiar si dacă s-ar putea ca acest capitol al banilor să-l lase în seama altora iar el doar să se bucure de lucrurile pe care le poate obtine prin intermediul banilor ar fi foarte multumit.

Este lipsit de initiativă si sovăielnic, dar nu vrea să moară sărac asa că în cele din urmă va face efortul să pună bazele unei afaceri care să-l ajute să-si îndeplinească dorintele.

Personalitate

Barbatul din zodia Pesti

Bărbatii Pesti rar fac dovada că sunt hotărâti să cucerească o femeie, de cele mai multe ori preferând să se lase cuceriti, să flirteze, eventual să se împrietenească dar niciodată să ia initiativa pentru ca relatia să se concretizeze.

Plin de sensibilitate, visător si emotive nu reuseste să-si exteriorizeze sentimentele si va avea mult de asteptat până când va reusi să găsească femeia ideală care să înteleagă nevoia lui disperată de a depinde de cineva.

Desi pare o fiintă insensibilă la eternul feminin în realitate este un adevărat Don Juan care zboară din floare în floare.

Nu suportă să se simtă în plus si dacă are impresia că prezenta lui nu este dorită de o eventuală parteneră, se va retrage definitiv si irevocabil.

Consideră că este mai bine să se rezume la o relatie platonică fără mari implicatii de ordin afectiv, fiindu-i mai usor să treacă peste o posibilă dezamăgire de care se teme cel mai mult.

Nativul Peste este un traditionalist, dedicându-se familiei si copiilor si desi are visuri mari, lipsa perseverentei îl împiedică să-si le materializeze.

Femeia din zodia Pesti

Reprezintă genul de femeie de interior, perfect adaptată căminului. Au înclinatii caritabile, ocupându-se de cei bolnavi si neajutorati cu un sentiment al firescului înnăscut. Firea ei romantică ar putea-o îndrepta spre o carieră de succes ca scriitoare sau cântăreată. Are tendinta de a se amăgi singură, visând la o iubire imposibilă, cu bărbati plini de farmec, dar inaccesibili.

Si în cele le priveste, există femei preocupate de felul în care arată dar si femei neglijente cu aspectul lor exterior.

Nu are curajul să-si manifeste în mod deschis sentimentele fată de bărbatul după care tânjeste si dacă acesta nu este destul de receptive pentru a prelua initiativa, nativa Peste preferă să sufere în tăcere decât să actioneze. Dacă însă sentimentele ei sunt împărtăsite se va transforma într-o femeie strălucitoare plină de devotament fată de sotul ei căreia i se va dedica în întregime. Îi va satisface orice capricii, hrănindu-i orgoliul masculine, ba mai mult fiind pentru ea un erou. Dacă lucrurile nu vor merge în favoarea sa, va suferi în tăcere, cu demnitat, fără să ceară compasiunea celor din jur.

Starea lui psihică este influentată de fazele lunii – când este lună plină se simte în formă iar în perioadele cu lună nouă este capabilă de eforturi minime.

Copilul din zodia Pesti

Sunt copii linistiti, care nu vor face probleme părintilor, mai ales dacă acestia vor stii să-i ferească de traumatisme care le pot marca viata.

Este bine de asemenea să nu vină în contact cu scene violente sau să li se povestească lucruri pe care fantezia lor nelimitată le pot amplifica si îi pot speria. Iubeste natura si animalelor pe care le preferă copiilor de vârsta lui, pentru că acestia sunt prea răutăciosi pentru emotivul si retrasul Peste.

Nu se poate spune că este dotat cu o inteligentă exceptională, dar este foarte constiincios, atras de studiu si îsi impune singur obligatia de a învăta pentru a nu îsi dezamăgi părintii. Trebuie tratat cu mare delicatete pentru că este usor impresionabil si are nevoie în permanentă să se simtă înconjurat de afectiunea si sprijinul părintilor. Au o memorie excelentă dar au nevoie de mai multă autodisciplină.

Seful din zodia Pesti

Pestii fiind un semn dual, se pot întâlni în cadrul zodiei, indivizi care au cerete calităti pentru a fi sefi datorită constiinciozitătii si a puternicului simt de organizare. De asemenea, există însă si cel de al doilea tip, care chiar dacă ajunge sef este lipsit de initiativă si disponibilitatea lui afectivă, blândetea si întelegerea sunt taxate drept naivitate.

Dacă îsi propune să facă o carieră strălucitoare din punct de vedere profesional se mobilizează în cel mai eficient mod posibil, acest lucru însemnând că îsi va impune principiile cu foarte multă duritate, dorind mai presus de orice să-si impună vointa.

Pestele este totusi o persoană sensibilă cu inclinatii artistice, de aceea cel mai bine se va exprima în domeniul artistic, indiferent că este vorba de pictură, balet, muzică sau literatură.

Dispune de tact si de diplomatie în relatiile cu subalternii dar nu tolerează actele de indisciplină pe care le va sanctiona sever. Este altruist si loial, oricând gata să renunte la propriile lui interese pentru a-i ajuta pe ceilalti si dacă analizăm acest aspect putem spune că pentru el ar fi foarte potrivite profesiile care implică latura socio-umană.

Sensibilitatea lui nativă îl ajută să anticipeze reactiile celor cu care vine în contact si extraordinară intuitie îi arată care vor fi rezultatele activitătii sale.

Dacă se simte apreciat la adevărata sa valoare va fi capabil de eforturi sustinute pentru a le demonstra celor din jur că nu s-au înselat în privinta lui.

Profesii indicate: toate care implică contactul cu apa, elementul lui.

Subalternul din zodia Pesti

Lui i se potriveste cel mai bine rolul de subaltern pentru că nu este dornic să cucerească puterea, preferând să stea în umbra celorlalti si de acolo să-i poată ajuta să-si atingă idealurile.

Cariera lui cunoaste fluctuatii surprinzătoare: poate avansa rapid dar în acelasi fel poate retrograda. El este fericit dacă se simte înconjurat de oameni care apreciază ceea ce face el, aceasta fiind cea mai recompensă, valorând mai mult decât o avansare sau mărire de salariu.

Sentimentul că ceea ce face este correct si foloseste altora îi creste randamentul si îl ajută să-si recapete încrederea în fortele proprii. Face tot ce îi stă în putintă ca să evite criticile sefilor dar dacă acest lucru se întâmplă se va considera de-a dreptul jignit si se va retrage în coltisorul lui, refuzând să mai discute cu cei din jur sau să mai aibă initiative, pierzându-si încrederea în ele însusi.

Desi este timid si mai retras si din această cauză va ajunge foarte rar în atentia sefilor, el se achită de obligatiile de serviciu în mod constiincios si tenace.

Ar fi bine ca sefii lui să încerce să-i acorde mai multă atentie pentru că este un angajat nu numai foarte constiincios dar si foarte cinstit si devotat firmei.

Compatibilitati cu alte zodii

Pesti-Pesti

Este posibilă o întelegere perfecta, între ei manifestându-se o mare atractie fizică desi nu-si manifestă în mod deschis sentimentele. Prea marea sensibilitate care îi face să se afle în contradictie la capitolul pragmatism, precum si faptul că nici unul nu-si propune să facă o carieră profesională excelentă va duce în final ca relatia lor să se îndrepte spre un esec. Fiecare este constient că are nevoie de cineva puternic care să-l domine si să-l ajute în viată pentru că el este prea idealist, indecis si conservator pentru a reusi de unul singur iar împreună s-ar putea simti pierduti pentru totdeauna.

Pesti-Berbec

Din punct de vedere profesional sau financiar se înteleg foarte bine. Vor exista probleme în momentul când se vor ivi dificultăti pentru că Pestii sunt mult prea sensibili, rafinati si lenti în manifestările lor în timp ce Berbecul este autoritar, agresiv si dinamic si prea putin dispus să-i înteleagă pe Pesti. Pestii vor trebui de fiecare data să cedeze si să aplaneze conflictele. Datorită fanteziei erotice melimitate a ambilor relatia sentimentală poate dura.

Pesti-Taur

Relatia poate fi bună atât din punct de vedere profesional cât si afectiv. Au nevoie unul de celălalt, Pestii din dorinta de a se simti în sigurantă pe care i-o conferă Taurul iar acestia pentru sensibilitatea si senzualitatea Pestilor. Un punct deficitar l-ar putea reprezenta lipsa comunicării dintre ei dar amândoi sunt atasati de mediul casnic si iubesc foarte mult copiii, fapt care îi va apropia.

Pesti-Gemeni

În ciuda atractiei fizice dintre ei si a egoismul care îi caracterizează, îi despart temperamente diferite, Gemenii fiind din fire sociabili, superficiali, pe când Pestii sunt tăcuti, hipersensibili si văd viata în mod diferit. Comunicarea este aproape inexistentă iar relatia este nefericită, chiar dacă pe plan sexual pot fi compatibili.

Pesti-Rac

În această relatie cel care va conduce va fi Racul dar pe ansamblu ca două semne de apă ce sunt se vor întelege bine atât profesional cât si sentimental, chiar dacă vor exista mici divergente. Relatia va fi una profundă si de lungă durată, ambii privind viata si relatiile cu ceilalti din puncte de vedere foarte apropiate.

Pesti-Leu

Nu există sanse ca aceste două semne să se înteleagă. Sunt prea mari diferentele între ele: Leul încearcă în permanentă să-si pună în valoare strălucirea si dinamismul si agresivitatea lui îl deranjează pe introvertitul si discretul

Peste, al cărui farmec trebui mai mult ghicit. Nici din punct de vedere profesional nu sunt sanse să se înteleagă, pentru că desi la început poate că Leul va fi măgulit de dependenta Pestilor cu timpul va considera această manifestare ca lipsă de personalitate.

Pesti-Fecioară

Fecioara este mult prea critică si din păcate îi face plăcere să-l ironizeze pe emotivul Peste care simte că nu face fată avalansei de atacuri malitioase. Dacă fiecare ar face compromisuri s-ar putea ajunge la o întelegere, desi Pestele este senzual iar Fecioara rece si în final micile neîntelegeri si lipsa de comunicare vor duce în final la esuarea relatiei.

Pesti-Balantă

Modul de a se comporta în societate este complet diferit în ceea ce îi priveste pe acesti doi nativi: Balanta doreste să ducă o viată mondenă, în mijlocul unui auditoriu în care să-si expună părerile, în timp ce Pestii sunt mai retrasi si îi irită extrem de mult multimea agitată si gălăgioasă. Relatia dintre ei este bine să fie evitată deoarece vor ajunge curând la concluzia că este o greseală pentru că în afară de faptul că niciunuia nu-i place munca si efortul fizic, dorindu-si o viată de lux nu îi mai leagă nimic.

Pesti-Scorpion

Abordează viata din puncte de vedere diferite: Pesti în permanentă cu teama că li se va întâmpla ceva rău iar Scorpionul mult prea realist pentru impresionabilul Peste. Poate fi vorba de o dragoste la prima vedere care însă nu va supravietui mult timp, deoarece chiar dacă Scorpionul va prelua conducere imediat în cadrul relatiei iar Pestelui îi va conveni de minune acest lucru, în timp Scorpionul nu va mai suporta accesele de bunăvointă ale celui din urmă.

Pesti-Săgetător

Există o compatibilitate pe plan sexual dar acest lucru nu este de ajuns pentru a mentine o relatie. Pestii sunt prea posesivi si dornici de stabilitate pentru dinamicul si nestatornicul Săgetător si în felul acesta realtia este compromisă astfel că o realtie sentimentală între ei va esua lamentabil.

Pesti-Capricorn

În domeniul spiritual se găsesc pe aceeasi undă si este posibil să încheie o căsătorie reusită, cu conditia ca Pestii să tolereze excesul de orgoliu al Capricornului iar acesta să înteleagă nevoia de romantism a Pestilor si să le acorde siguranta de care au nevoie. Pot forma un cuplu solid, unindu-i trăsături comune, cum ar fi prudenta si eficienta dar si calităti care se vor completa în mod fericit în cazul lor – pragmatismul Capricornului cu idealismul Pestilor.

Pesti-Vărsător

În relatia lor poate apare o perioadă mai tensionată pe care dacă vor reusi să o depăsească au toate sansele ca legătură să se consolideze si să dureze. Apar probleme în modul de manifestare pentru că Pestii sunt prea introvertiti pentru gustul Vărsătorului energic, dar cu toate acestea ideile lor nobile care se îndreaptă în special spre binele celor din jur s-ar putea să le creeze o punte de legătură.

http://www.paranormal.ro/wp-content/uploads/2019/04/logo-white2.png

In armonie cu Universul…